Foto

Avancronica: Steaua vs. Enterprise BC Dynamo Moscova

Echipa CSA Steaua Turabo Bucuresti va intalni maine seara pe teren propriu de la ora 19:00,  formatia rusa Enterprise BC Dynamo Moscova, in etapa a patra din FIBA EuroChallenge.
Stelistii vin dupa un insucces inregistrat saptamana trecuta in Rusia, in fata formatiei Lokomotiv Kuban Krasnodar. Atunci, ros-albastrii au pierdut cu 78-59 si au ramas  cu o singura victorie in grupa F a FIBA EuroChallenge.

“Este un meci pe care il asteptam cu totii. Este un joc de Cupa Europeana contra unei formatii cu un renume europea si in plus, avem ceva sa ne demonstram noua, dupa meciul din Rusia.  Avem forta pentru a invinge, conteaza disciplina si sa fim concentrati la joc. Suntem un grup omogen si avem o banca lunga. Uros Lucic este incert, dar acest lucru ne va motiva si mai tare pentru ca va trebui sa ii suplinim eventuala absenta,” a punctat Virgil Stanescu, fostul capitan al Nationalei Romaniei.

CSA Steaua Turabo Bucuresti a pierdut la debutul in grupele FIBA EuroChallenge contra rusilor de la Dynamo Moscova, cu scorul 88-60, cel mai bun marcator al militariilor fiind Virgil Stanescu, autor a 20 de puncte.

Jocul de maine seara din Sala Regimentului de Garda "Mihai Viteazu" din Capitala  va fi transmis in direct de postul sport.ro, cu incepere de la ora 19:00.

Clasamentul actual al grupei F a FIBA EuroChallenge arata astfel:

1. Antwerp Giants 5p
2. Lokomotiv Kuban Krasnodar  5p
3. Enterprise BC Dynamo Moscova4p
4. CSA Steaua Turabo 4p

Foto: www.bcsteaua.ro

Parteneri