Foto

Baschet cu usile deschise in Arena FRB!

Arena de Baschet din Capitala va gazdui in 29-30 noiembrie, intre orele 10:00 si 18:30, evenimentul intitulat sufestiv “Baschet cu usile deschise!”, care include competitii destinate copiilor implicati in aceasta luna in proiectele “Vino sa joci baschet!” si “Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!”, derulate in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului in cadrul Programului “Pierre de Coubertin”.
 
Federatia Romana de Baschet, in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, a derulat in luna noiembrie doua proiecte dedicate prescolarilor si elevilor din clasele primare, proiecte care fac parte din Programul National “Pierre de Coubertin”.
Astfel, in proiectul “Vino sa joci baschet!”, care se adreseaza elevilor din clasele 0 si I, cu varste cuprinse intre 7-8 ani, aproape 200 de copii din 12 scoli bucurestene (n.n. - cate doua din fiecare sector) s-au bucurat pe parcursul acestei luni de 12 antrenamente de initiere si selectie sustinute de antrenori licentiati de Federatia Romana de Baschet.
Concomitent, tot in luna noiembrie, in proiectul “Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!”, care se adreseaza prescolarilor cu varste intre 5-6 ani, peste 280 de copii din 18 gradinite bucurestene (n.n. – cate trei gradinite din fiecare sector) au participat la antrenamente in care au descoperit cate ceva din tainele jocului de baschet sub directa indrumare a antrenorilor licentiati de Federatia Romana de Baschet.
Si cum ambele actiuni dedicate copiilor au parcurs etapele principale, in acest week-end, la Arena de Baschet, situata in Bulevardul Basarabia, nr. 39, sector 2, Federatia Romana de Baschet organizeaza cu ocazia finalizarii celor doua proiecte derulate in parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului un eveniment comun, intitulat “Baschet cu usile deschise”, la care vor lua parte toti copii implicati in “Vino sa joci baschet” si “Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea”. Conform antrenorului coordonat FRB Svetlana Dragusin, programul pentru week-end este urmatorul:

29 noiembrie 2014
10:00 – 12:30 - “Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!”
16:00 – 18:30 – “Vino sa joci baschet!”
30 noiembrie 2014
10:00 – 12:30 - “Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea!”
16:00 – 18:30 – “Vino sa joci baschet!”
 
Va asteptam cu bratele deschise sa fim alaturi de micutii baschetbalisti!
 
Mai multe poze din timpul actiunilor derulate in cadrul celor doua proiecte pot fi vizualizate pe pagina de facebook a FRB - https://www.facebook.com/frbaschet/photos_stream

Parteneri