Foto

BC Mures isi ia adio de la Liga Balcanica

Formatia BC Mures Targu Mures isi va lua "la revedere" de la Liga Balcanica, chiar in fata propriilor suporteri, in meciul de marti seara cu muntenegrenii de la KK Mornar. Duelul de maine nu va avea insa nici o miza, in afara palmaresului. Intrati intr-un joc al rezultatelor, baietii pregatiti de Csaba Deri nu se mai pot califica in fazele superioare ale competitiei.

Pe tot parcursul campaniei europene incepute in octombrie, BC Mures Targu Mures a contabilizat trei victorii din sapte meciuri in grupa B a Ligii Balcanice (doua victorii pe teren propriu si una in deplasare) si ocupa locul al patrulea in clasamentul grupei.

In afara succeselor obtinute in competitie, muresenii se mai pot mandri si cu doi jucatori intrati in topurile Ligii Balcanice, in acest sezon. Fundasul JuJuan Cooley este lider la capitolul pase decisive, cu 8.5 reusite pe meci, in timp ce echipierul sau, Aleksandar Mladenovic, conduce in clasamentul celor mai eficienti jucatori, cu un indice de 22.7, conform site-ul oficial al Ligii Balcanice.

Inainte sa se traga cortina peste Liga Balcanica va prezentam clasamentul grupei B inaintea meciului de maine pe care il mai au de disputat cei din Targu Mures:
 
1. KK Feni Industries (Macedonia) - 12 puncte (7 jocuri, 5 victorii, 2 infrangeri)
2. KK Mornar (Muntenegru) – 12 puncte (7 jocuri, 5 victorii, 2 infrangeri)
3. BC Rilski Sportlist (Bulgaria) – 12 puncte (8 jocuri, 4 victorii, 4 infrangeri)
4. BC Mures Tg. Mures (Romania) – 10 puncte (7 jocuri, 3 victorii, 4 infrangeri)
5. BC Balkan (Bulgaria) – 8 puncte (7 jocuri, 1 victorie, 6 infrangeri)

Foto: balkanleague.net

Parteneri