Foto

BC Timisoara invingatoare in Macedonia

In penultimul joc din grupele Ligii Balcanice, echipa BC Timisoara s-a impus cu 73-63 pe terenul macedonenilor de la Torus Skopje si isi pastreaza inca sansele de calificare in faza superioara a competitiei. Fara doi titulari (conducatorul de joc Zlatko Jovanovic si internationalul Bogdan Popescu nu au facut deplasarea in Macedonia), "Leii din Banat" au inceput meciul cu Branko Cuic, Siriscevic, Archie, Spalja si Paltinisanu. Echilibrul pe tabela de marcaj s-a mentinut pe toata durata primei reprize, in sfertul al treilea timisorenii reusind sa se distanteze gratie apararii exacte. In sfertul al patrulea "alb-violetii" s-au distantat la 16 lungime, insa macedonenii s-au mobilizat si au limitat diferenta de pe tabela de marcaj la 10 puncte.

Marcatorii Timisoarei: Spralja 21 puncte, 7 recuperari; Archie 19 puncte, 8 recuperari; Siriscevic 14 puncte; Cuic 7 puncte, 8 pase decisive; Markovic 7 puncte, 4 recuperari; Dodoc 3 puncte; Sarovic 2 puncte, 3 recuperari.

Pentru a se califica, BC Timisoara trebuie sa invinga pe 6 martie echipe Mornar Bar, iar OKK Belgrad sa castige pe terenul echipei Sportist Samakov.

Parteneri