Foto

BC Timisoara invingatoare la Belgrad

Formatia BC Timisoara s-a impus ieri seara in fieful echipei OKK Belgrad cu scorul 84-75 (18-16, 23-23, 25-13,18-23) si a bifat a doua victorie din actuala editie a Ligii Balcanice. "Leii din Banat" au plecat hotarati in Serbia sa castige si evolutia senzationala a baietilor lui Badnjarevic i-a lasat fara replica pe sarbi. Chiar daca Bogdan Popescu nu a evoluat prea mult din cauza unei raceli puternice, iar Dominique Archie s-a accidentat in minutul 25 al partidei si n-a mai pasit pe parchet, timisorenii n-au cedat si in minutul 34 conduceau cu 24 de puncte.  Gazdele au incercat sa revina, insa reusita de senzatie semnata de Zlatko Jovanovic in ultimele secunde a inchis tabela.

“Este o victorie importanta pentru ca ne tine in cursa calificarii. In continuare, va fi greu sa ne calificam, dar vom incerca. Nu sunt multumit de jocul din prima repriza, dar in partea a doua am jucat agresiv si am fructificat toate sansele. Sunt bucuros ca tanarul Toth a putut juca 18 minute si nu m-a dezamagit”, a declarat pentru site-ul oficial al echipei din Timisoara, tehnicianul Predrag Badnjarevic.

Marcatorii echipei BC Timisoara au fost:  Zlatko Jovanovic 22 p, Ivan Siriscevic 22p, Sime Spralja 17, Branko  Cuic 10, Dominique Archie 8, George Toth 3, Bogdan Popescu 2.






Foto: bctimisoara.ro

Parteneri