Foto

BC Timisoara va organiza FINAL 4 Cupa Romaniei, masculin

Astazi, la sediul Federatiei Romane de Baschet, a avut loc licitatia pentru atribuirea organizarii turneului FINAL 4 Cupa Romaniei, masculin, sezonul 2012/2013. La sedinta au participat reprezentantii FRB, in cadrul Comisiei de Licitatie, precum si presedintii a trei cluburi calificate in FINAL 4, respectiv Leontin De Maio (BC Timisoara), Ionut Georgescu (CSU Ploiesti) si Mircea Cristescu (U-Mobitelco BT Cluj-Napoca), in vreme ce oficialii Gaz Metan Medias au absentat.
 
In urma verificarilor delegatiilor reprezentantilor celor trei cluburi si a situatiei datoriilor acestora catre FRB, s-a ajuns la o disputa in doi, intre BC Timisoara si U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, castig de cauza avand clubul banatean, care a obtinut dreptul de organizare al FINAL 4 Cupa Romaniei, masculin, sezonul 2012/2013, cu suma de 101.000 lei.
In aceste conditii, turneul final al competitiei KO se va disputa, in perioada 06-07 aprilie, in Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timisoara.
Reamintim ca, in urma rezultatelor inregistrate in sferturile de finala si a programului stabilit prin tragere la sorti anul trecut, tabloul jocurilor din cadul FINAL 4 Cupa Romaniei, masculin arata astfel:
 
Semifinale (06 aprilie 2013)
U-Mobitelco BC Cluj-Napoca – CSU Ploiesti
BC Timisoara – Gaz Metan Medias
 
Finala (07 aprilie 2013)
Invingatoarele din semifinale isi vor disputa mult ravnitul trofeu din sezonul 2012/2013 in seara zilei de 07 aprilie 2013.

Parteneri