Foto

Bilete si abonamente pentru FIBA Eurobasket 2017!

Mai putin de 80 de zile ne mai despart pana la debutul FIBA Eurobasket 2017, cea mai importanta competitie sportiva organizata in toamna acestui an si in Romania, Sala Polivalenta din Cluj-Napoca urmand sa gazduiasca, in perioada 31 august – 07 septembrie, meciurile din Grupa C, serie in care reprezentativa masculina a Romaniei va da piept cu Gigantii Europei.
Dupa cum deja am anuntat, conform tragerii la sorti, meciurile din tara noastra vor aduce fata in fata in marea batalie din Grupa C mai multe reprezentative de calibru - Spania, detinatoarea trofeului european, Croatia, dubla medaliata cu bronz european, Ungaria, ex-campioana europeana, Cehia, Muntenegru si Romania. Astfel, timp de o saptamana, suporterii baschetului romanesc si nu numai se vor bucura de un spectacol baschetbalistic de calitate, Gigantii Europei urmand sa se confrunte la Cluj-Napoca pentru calificarea in faza superioara a FIBA Eurobasket 2017, cele mai bune patru echipe din Grupa C primind „unda verde” pentru continuarea cursei de cucerire a mult ravnitului trofeu continental.
Nu rata oportunitatea de a fi alaturi de “Vulturi” in confruntarile cu Gigantii Europei! Nu rata oportunitatea de a urmari mai multe vedete din NBA! Nu rata oportunitatea de a fi prezent in tribune la cea mai importanta competitie baschetbalistica a anului!
Esti la doar un click distanta de aceste oportunitati… Trebuie doar sa intri acum pe retelele Eventim, MyTicket si BLT si sa achizitionezi pachete abonament “Follow my team” sau “Tournament Pass”. Sau sa-ti cumperi bilete doar pentru meciurile pe care ti le doresti!
Date suplimentare despre marea competitie europeana, programul meciurilor din toate grupele, informatii despre preturile biletelor si abonamentelor, dar si multe alte informatii, gasesti pe http://www.fiba.com/eurobasket/2017

Te-ai decis si vrei sa fi prezent in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, intra acum pe deja cunoscutele retele Eventim, MyTicket si BLT si asigurati biletele pentru FIBA Eurobasket 2017. Nu vei regreta!
 
Comanda bilete sau abonamente de pe Eventim - http://www.eventim.ro/ro/artist/fiba-eurobasket-2017-1522/profile.html
 
Comanda bilete sau abonamente de pe MyTicket - https://www.myticket.ro/eurobasket2017/
 
Comanda bilete sau abonamente de pe BLT - https://www.blt.ro/eurobasket-2017.html

Parteneri