Foto

Biletele pentru FIBA EuroBasket 2017 sunt de vanzare si la casele Salii Polivalente din Cluj!

Incepand de astazi, au fost puse spre vanzare la casele de bilete ale Salii Polivalente din Cluj-Napoca tichetele de acces la meciurile din cadrul FIBA EuroBasket 2017. Astfel, suporterii baschetului au acum ocazia sa achizitioneze bilete pentru cel mai important eveniment sportiv al anului organizat in Romania si de la casele special amenajate in arena clujeana, nu numai de pe platformele electronice ale cunoscutelor retele Eventim, MyTicket si BLT.

Pentru a veni in intampinarea publicului, casele de bilete de la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca vor fi deschise zilnic (inclusiv in week-end), incepand cu ora 11:00 si pana la ora 19:00.
 
Va reamintim ca biletele pot fi achizitionate si on-line, dupa cum urmeaza:
 
Comanda bilete sau abonamente de pe Eventim - http://www.eventim.ro/ro/artist/fiba-eurobasket-2017-1522/profile.html
 
Comanda bilete sau abonamente de pe MyTicket - https://www.myticket.ro/eurobasket2017/
 
Comanda bilete sau abonamente de pe BLT - https://www.blt.ro/eurobasket-2017.html
 
Totodata, in reteaua MyTicket functioneaza o promotie pentru toti cei care sunt interesati sa achizitioneze un bilet in perioada urmatoare: pentru fiecare bilet cumparat la categoria a 3-a, primesti unul gratuit!
 
Nu rata ocazia si intra acum in posesia unui bilet la FIBA EuroBasket 2017! Vei fi prezent in tribune la confruntarile “Vulturilor” cu “Gigantii Europei”!
Programul complet al meciurilor din Grupa C, care vor fi gazduite de Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in perioada 1-7 septembrie 2017, poate fi vizualizat pe http://www.fiba.basketball/eurobasket/2017/groups
 
Foto – Sala Polivalenta a fost extinsa la o capacitate de 10.000 de locuri! (copyright Dan Bodea)

Parteneri