Foto

Bogdan Stelea prezent in tribune la COSMOTE ALL STAR GAME TIMISOARA 2012

Bogdan “Arnold” Stelea a ferecat poarta Romaniei in perioada 1988-2005, fiind unul dintre numele grele din nationala tricolora de fotbal a Romaniei. Retras din activitate acum trei ani, fostul international al “Generatiei de Aur” a participat la COSMOTE ALL STAR GAME TIMISOARA 2012 in calitate de invitat special al Federatiei Romane de Baschet. La finalul show-ului, Bogdan Stelea  a facut o poza alaturi de prietenul sau Bogdan Popescu si a oferit un scurt interviu pentru site-ul FR Baschet.

Salut, Bogdan! Cum ti s-a parut meciul stelelor?

A fost un spectacol adevarat. Mi-a placut foarte mult, iar atmosfera din tribune a fost fantastica. Un show veritabil, foarte bine organizat.

Ai mai urmarit meciuri de baschet pana acum sau acesta a fost prima partida urmarita pe viu?

In sala am participat la destul de putine meciuri de baschet.  Am fost insa de curand la jocul dintre Steaua si Rapid, in Bucuresti. In rest, am mai urmarit la televizor diverse meciuri si pot sa spun ca imi place foarte mult acest sport. Este dinamic si atractiv...

Marti seara, la Timisoara, au fost cei mai valorosi jucatori de baschet din campionat.  Am vazut ca te-ai intretinut cu baietii inainte de joc.  Ii cunosteai?

 S-ar putea sa fiu subiectiv. Pe unii dintre ei ii cunosc mai demult si chiar sunt prieten.  Pe Catalin Burlacu l-am cunoscut astazi si mi se pare un baiat extraordinar. Este si un foarte bun jucator. De altfel a si iesit MVP. In rest, sunt prieten bun cu Bogdan Popescu. Ne cunoastem de mult timp, de pe vremea cand jucam la Steaua. Mergeam si la sala impreuna.

Spuneai ca ultimul meci pe care l-ai vazut a fost duelul aprig din Divizia B dintre Steaua si Rapid. In cariera ta de fotbalist ai evoluat la ambele cluburi. Cu cine ai simpatizat?

N-am avut inima impartita. M-am dus sa ma delectez, sa vad un joc de baschet. Si chiar  a fost  un meci foarte frumos.

Sa intelegem ca te vom vedea mai des in salile de baschet?

Este posibil. Daca voi avea timp, cu siguranta voi merge! Va felicit insa inca o data pentru organizarea COSMOTE ALL STAR GAME de la Timisoara! Mi-a facut mare placere sa particip la un asemenea eveniment si voi veni ori de cate ori imi va permite timpul.

Foto: (c) Edward Stanescu /  Bogdan Stelea alaturi de Bogdan Popescu

 
 
 
 

Parteneri