Foto

Brasov si Otopeni gazduiesc turneele finale ale Campionatelor Nationale U14, editia 2017-2018

Sala Sporturilor din Brasov si Sala Sporturilor din Otopeni vor gazdui, incepand de astazi si pana duminica, intrecerile din cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Nationale U14, masculin si feminin, editia 2017-2018. Astfel, cele mai valoroase 12 echipe de cadeti din intreaga tara se vor confrunta la Brasov si Otopeni pentru stabilirea ierarhiilor finale interne din actualul sezon, la festivitatile de premiere urmand sa fie acordate si deja traditionalele premii speciale oferite celor mai apreciati sportivi si sportive.

Astfel, in urma rezultatelor inregistrate in primele faze ale competitiei dedicate echipelor masculine U14, la startul Turneului Final care se va derula in Otopeni in organizarea echipei locale, in perioada 30 mai – 03 iunie, se prezinta cele mai in forma sase echipe: LPS Bihorul Oradea, ABC Laguna Bucuresti, CS Otopeni, Dinamo CSS 6 Bucuresti, SG MV-Tonika Pucioasa si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Programul meciurilor care se vor derula de miercuri si pana duminica in Sala Sporturilor din Otopeni poate fi vizualizat pe http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/u14/ iar suporterii echipelor participante pot urmari toate meciurile in regim livestreaming pe pagina oficiala de facebook a Federatiei Romane de Baschet.

Totodata, in urma rezultatelor inregistrate in primele faze ale competitiei dedicate echipelor feminine U14, in perioada 30 mai – 03 iunie se vor prezenta la startul intrecerilor finale de la Brasov cele mai valoroase sase echipe feminine din actuala editie de campionat: Olimpia Bucuresti, Liceul Teoretic Lucian Blaga Reghin, CSU Brasov, CSS Craiova, CSS Bega Timisoara si CSS Nagy Mozes Tg. Secuiesc. Programul complet al meciurilor care se vor derula in Sala Sporturilor din Brasov, incapand de miercuri si pana duminica, poate fi vizualizat pe http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/u14/ iar suporterii echipelor participante pot urmari toate meciurile in regim livestreaming pe pagina oficiala de facebook a Federatiei Romane de Baschet.

Rezultatele pot fi vizualizate in timp real pe widget-ul de “live-score” de pe site-ul oficial al FR Baschet iar si statisticile pe sectiunile dedicate intrecerilor nationale U14.

Totodata, in finalul saptamanii, in perioada 01-03 iunie, se vor desfasura in Sf. Gheorghe si Bucuresti turneele finale ale grupelor valorice B din cadrul CN U14: sala Mikes Kelemen Sf. Gheorghe – feminin, si Sala ICH Bucuresti – masculin.

Parteneri