Foto

BT Arena din Cluj-Napoca va gazdui Final 4 Cupa Romaniei si All Star Game 2019

Astazi, la sediul FRB, a avut loc sedinta de atribuire a organizarii evenimentelor Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2018-2019, si All Star Game LNBM 2019, precum si tragerea la sorti a meciurilor eliminatorii de pe tabloul principal din faza finala a competitiei KO.
 
In prezenta conducatorilor celor 4 echipe calificate la turneul final (Dinamo Stiinta, CSM CSU Oradea, BC CSU Sibiu si U-BT Cluj-Napoca) si a reprezentantilor FRB s-a stabilit ca organizarea celor doua evenimente sa fie atribuita clubului U-BT Cluj-Napoca. Astfel, Polivalenta “BT Arena” din Cluj-Napoca va gazdui Final 4 Cupa Romaniei, in perioada 17-18 aprilie, iar o zi mai tarziu, in 19 aprilie, va gazdui traditionalul All Star Game LNBM.
 
Dupa ce a fost stabilit organizatorul celor doua evenimente, s-a trecut la tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Final 4 Cupa Romaniei, masculin, editia 2018-2019. Acestea se vor desfasura dupa urmatorul program:
 
Semifinala 1 (17 aprilie): Dinamo Stiinta Bucuresti – BC CSU Sibiu
Semifinala 2 (17 aprilie): CSM CSU Oradea – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
 
Finala (18 aprilie): Invingatoarea din SF1 vs. Invingatoarea din SF2
 
Toate rezultatele inregistrate in Cupa Romaniei, masculin, editia 2018-2019, precum si alte informatii statistice pot fi vizualizate pe - http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/cupa-romaniei/
 

Parteneri