Foto

Caiet de Sarcini pentru organizarea ALL STAR GAME, editia 2015

Federatia Romana de Baschet anunta ca in primavara acestui an se vor desfasura traditionalele ALL STAR GAME, editia 2015, atat la feminin, cat si la masculin, fapt pentru care au fost demarate procedurile de a gasi parteneri pentru organizarea acestor evenimente care ii incanta de mai bine de un deceniu pe toti fanii baschetului romanesc si nu numai.
In acest sens, cei care doresc sa devina partenerii Federatiei Romane de Baschet si sa obtina dreptul de a organiza unul dintre evenimentele care aduna la un loc stelele baschetului din LNBF si din LNBM sunt rugati sa se adreseze secretariatului FRB pentru a obtine Caietul de Sarcini pentru organizarea ALL STAR GAME, editia 2015.

Persoana de contact: Stefana Banea (tel. 0758.258.835 sau mail – federatia@frbaschet.ro).

Termenul limita de predare a documentatiei necesare obtinerii dreptului de organizare a ALL STAR GAME, feminin, editia 2015, este de 23 ianuarie, ora 17:00. In calendarul competitional, ALL STAR GAME, feminin, editia 2015, este programat sa se desfasoare in data de 08 martie.

Termenul limita de predare a documentatiei necesare obtinerii dreptului de organizare a ALL STAR GAME, masculin, editia 2015, este de 01 februarie, ora 17:00. In calendarul competitional, ALL STAR GAME, masculin, editia 2015, este programat sa se desfasoare in data de 04 aprilie.

Dosarele complete vor fi depuse la secretariatul FRB pana la datele precizate mai sus pentru a fi analizate iar decizia finala va fi luata intr-o sedinta a Biroului Federal al FRB.

Parteneri