Candidaturi validate pentru Adunarea Generala de alegeri din 5 mai 2017

         Avand in vedere Decizia Birouui Federal din data de 16.03.2017, prin care s-a decis organizarea Adunarii Generale de Alegeri a FRB in data de 05.05.2017 si desemnarea Comisiei de validare a candidaturilor formata din domnii Ardelean Sorin, Doru Toma si dna Andreea Arnautu;
         Avand in vedere art. 55 lit. B din Statutul Federatiei Romana de Baschet, dosarele de candidatura pentru Adunarea Generala de Alegeri 2017 trebuiau depuse pana in data de 14.04.2017 inclusiv.
        Avand in vedere ca, in data de 18.04.2017, Comisia de validarea s-a intrunit pentru verificarea dosarelor de candidatura depuse la sediul FRB si a constatat un nr de 31 de candidaturi depuse in termen, dintre care 14 dosare incomplete;
       Avand in vedere ca, pentru completarea dosarelor Comisia de validare a acordat un termen de 48 de ore, comunicand candidatilor documentele ce trebuie completate si a decis ca sedinta de validare a candidaturilor sa aiba loc in data de 24.04.2017.

In data de 24.04.2017, la sediul FRB, din Bucuresti, s-a intrunit Comisia de validare a candidaturilor in prezenta tuturor membrilor, in vederea validarii dosarelor de candidatura depuse la sediul FRB.
Comisia de validare a analizat dosarele de candidatura, inclusiv completarile depuse de candidati in acord cu solicitarile Comisiei din data de 18.04.2017. Solicitarile de completarea dosarelor au fost comunicate prin e-mail catre fiecare candidat, acestia avand un termen de 48 de ore pentru completarea dosarului de candidatura.
Astfel, in urma verificarii dosarelor, Comisia valideaza urmatoarele candidaturi:
 
-          Pentru functia de Presedinte:
Paun Horia Ioan
Radulescu Bogdan Nicu
 
-          Pentru functia de Vicepresedinte:
Moanta Alina Daniela
Muresan Dumitru Gheorghe
 
-          Pentru functia de Membru Birou Federal, din care:
 
B.F. Juniori:
Aldea Mihai Constantin Serban
Alecu Cornel
Covaciu Florin Alin
Dacian Dan
Dinu Florian Radu
Gilca Vasile Petru
Mihai Petrut
Nini Florin
Tanase Catalin Viorel
Zoltan Safar Gingu Csaba
 
B.F. Seniori:
Barbu Dragos Mircea
Cristescu Mircea
Floca Oliver Horatiu
Pricop Adriana
Rusz Istvan Laszlo
Sere Serban Traian
 
B.F. Alte structuri
Branisteanu Petre
Marinescu Marius Florinel
Moanta Alina Daniela
Raducanu Sebastian
 
            Nota: Candidaturile pentru Biroul Federal au fost impartite pe categorii Seniori/Juniori/Alte structuri, conform optiunilor exprimate de candidati.
                                                                                             
-          Pentru functia de Presedinte al Comisiei de Apel:
Abramescu Radu
Petrosel Florin Norocel
 
-          Pentru functia de Membru in Comisia de Cenzori:
Balan Viorel
Enachescu Constantin
Leon Marian
 
            Comisia de validare a decis invalidarea candidaturilor domnilor Calancea Daniel si Tritoiu Ilie, pentru functia de Membru in Birou Federal Seniori, intrucat dosarele de candidatura ale acestora au fost incomplete - lipsind cazierul judiciar.

Parteneri