Foto

Casa inchisa la meciul dintre Romania si Ungaria din cadrul FIBA EuroBasket 2017

Cea de-a patra etapa din Grupa C a FIBA EuroBasket 2017 programeaza astazi in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca trei meciuri extrem de importante, chiar daca au mize si implicatii diferite. Asteptata cu mare interes, confruntarea dintre reprezentativele Romaniei si Ungariei, care va incepe de la ora 20:30 si va fi transmisa in direct de TVR 2 si TVR HD, va aduce cu siguranta un numar record de spectatori in tribune, casele de bilete anuntand in jurul orei 14:00 ca mai au disponibile doar cateva zeci de bilete. Astfel, dupa recordul absolut de la meciul cu Spania, la care s-au inregistrat 8.163 de fani, astazi, sunt asteptati in tribunele Polivalentei din Cluj-Napoca peste 9.000 de spectatori, meciul dintre Romania si Ungaria starnind un interes maxim. Foarte aproape de “sold-out” este si derby-ul care aduce-n fata, de la ora 17:45, singurele nationale neinvinse din Grupa C, Spania si Croatia, care se vor lupta pentru suprematia seriei de la Cluj-Napoca. In deschiderea stagiunii, Cehia primeste replica Muntenegru, de la ora 15:00, intr-un meci in care baschetbalistii din spatiul ex-iugoslav sunt considerati favoriti iar cehii stiu ca o eventuala victorie ii mentine in cursa pentru vizele de Istanbul.
Revenind la meciul dintre Romania si Ungaria, care se va desfasura cu masuri de securitate sporite, vom mai mentiona faptul ca pentru “Vulturi” este ultima sansa de a mai spera la o calificare in fazele superioare ale intrecerii continentale. “Trebuie sa dam totul pe teren! Este o sansa pe care vom incerca sa o fructificam. Sunt convins ca suporterii vor fi alaturi de noi si intreaga echipa va incerca sa se ridice la inaltimea asteptarilor”, a spus antrenorul principal Marcel Tenter.
Tot astazi, vor intra din nou in actiune toate participantele de la FIBA EuroBasket 2017, fiind programate alte noua meciuri in grupele de la Tel Aviv, Helsinki si Istanbul. Mai jos va prezentam programul complet al celei de-a patra etape din cadrul fazei inaugurale a FIBA EuroBasket 2017:

Marti, 05.09.2017


Grupa A (Helsinki Arena)
Islanda - Slovenia (ora 13:45)
Polonia - Franta (ora 16:30)
Grecia - Finlanda (ora 20:00)
Grupa B (Tel-Aviv Arena)
Ucraina - Lituania (ora 15:45)
Italia - Germania (ora 18:30)
Israel - Georgia (ora 21:30)
Grupa C (Sala Polivalenta din Cluj-Napoca)
Cehia - Muntenegru (ora 15:00)
Croatia - Spania (ora 17:45)
Romania - Ungaria (ora 20:30)
Grupa D (Istanbul, Fenerbahce Arena)
Rusia - Letonia (ora 14:15)
Marea Britanie - Serbia (ora 17:00)
Turcia - Belgia (ora 21:00)

Parteneri