Foto

Cel mai bun dunker din lume revine la Sport Arena Streetball!

Canadianul Justin Darlington (http://youtu.be/6pqLQsKCwoY), considerat in acest moment cel mai bun dunker din lume, revine, dupa doar un an, la Sport Arena Streetball (www.3la3.ro, www.facebook.com/sportarenastreetball). Conform organizatorilor, Darlington va incinge atmosfera la cel de-al doilea turneu din cadrul campionatului de baschet 3x3, care se va disputa pe terenurile din Universitatea Politehnica Bucuresti, in perioada 30 mai - 1 iunie. Pentru cei care doresc sa participe la Turneul 2 Sport Arena Streetball, organizatorii anunta ca inscrierile vor incepe astazi, 26 mai, de la ora 15:00, pe site-ul www.3la3.ro.
 
 
Dupa o afluenta deosebita de participanti inregistrata la primul turneu din cadrul campionatului de baschet 3x3 “Sport Arena Streetball”, organizat de Sport Arena si ACS Sport Promotion, in colaborare cu FR Baschet, Universitatea
Politehnica Bucuresti si DSTMB si sustinut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis, organizatorii asteapta un numar record de competitori si la startul celui de-al doilea turneu. Conform anuntului oficial al Sport Arena, inscrierile pentru Turneul 2 vor incepe astazi, 26 mai, de la ora 15:00, pe site-ul www.3la3.ro. Nu exista taxa de participare iar accesul pe terenurile din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti este de asemenea gratuit.
 
Dunkeri celebri la Turneul 2 Sport Arena Streetball
 
Ca si in sezoanele precedente, organizatorii cauta sa incinga atmosfera de pe terenurile de baschet si cu “numere speciale”, astfel ca, la Turneul 2 din Sport Arena Streetball este asteptat sa incante publicul celebrul dunker canadian Justin Darlington. Poreclit “Jus Fly”, dunkerul canadian a fost incoronat anul trecut “World King of Dunk” chiar la Bucuresti, cu prilejul “3x3 EuroTour Sport Arena Streetball”, eveniment gazduit de Piata Constitutiei. Canadianul i-a invins atunci, intr-unul dintre cele mai puternice concursuri de slam-dunk din 2013, pe Porter Mabery, Kristaps Dargais si Alexander Shalygin. Alaturi de “Jus Fly” va mai fi prezent la Bucuresti, la Turneul 2, si Kadour Ziani, considerat “parintele” slam-dunk-ului, cel care de-a lungul carierei sale i-a impresionat chiar si pe superatletii din NBA cu reusitele sale. Chiar si la 41 de ani, francezul isi pastreaza aproape intacte calitatile fizice iar detenta sa de peste 130 cm, la o inaltime de doar 180 cm, reprezinta in continuare o combinatie exploziva si spectaculoasa.

Parteneri