Foto

Clinic pentru perfectionarea antrenorilor de juniori, in perioada 15-19 decembrie, la Tg. Jiu

Federatia Romana de Baschet, prin Departamentul Tehnic, anunta ca organizeaza in municipiul Tg. Jiu, in perioada 15-19 decembrie, un stagiu de perfectionare pentru antrenorii de juniori, sub directa coordonare a fostului antrenor al Vulturilor, Marcel Tenter. Din dorinta de a schimba mentalitatea referitoare la clinicurile de perfectionare a antrenorilor, in cadrul acestui stagiu, Departamentul Tehnic al FRB propune celor 15 tineri antrenori de juniori invitati sa participe la Tg. Jiu o noua abordare. Astfel, antrenorii de juniori care vor participa la acest stagiu vor interactiona in mod direct la antrenamentele loturilor nationale U15 alaturi de staff-urile tehnice ale nationalelor tricolore si vor coopera activ in cadrul mai multor sesiuni de genul “work-shop” coordonate de experimentatul antrenor Marcel Tenter.
Pe lista celor 15 antrenori de juniori invitati de Departamentul Tehnic al FRB sa participle la Stagiul de perfectionare de Tg. Jiu se afla urmatorii:
1. Bondor Cristian
2. Botos Stefana
3. Kercso Zoltan
4. Enache Ciprian
5. Saftel Alin
6. Romila Razvan
7. Nica Paula
8. Petris Alexandru
9. Gasca Marius
10. Stan Elena
11. Serban Alina
12. Bucuresteanu Florin
13. Craciun Cristian
14. Pora Florina
15. Raut Laurentiu
 
De precizat ca respectivul Stagiu de perfectionare a antrenorilor de juniori va avea loc in perioada de pregatire a loturilor nationale ale Romaniei pentru participarea la Turneul International U15 de la Tg. Jiu, competitie ce se va desfasura in 19-21 decembrie.

Parteneri