Foto

Clujenii sunt asteptati in 24 august la meciul cu Belarus

Echipa nationala masculina de baschet a Romaniei va intalni miercuri, 24.08.2011, reprezentativa Belarus, in Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj,  cu incepere de la ora 17:30, duelul de pe parchet urmand sa fie transmis in direct de postul TVR2.
Astfel, tricolorii pregatiti de americanul Carl John Neumann revin la Cluj-Napoca, dupa succesul cu Suedia de anul trecut si vor incheia campania din 2011, simetric, in fata suporterilor din orasul de pe Somes, care au contribuit din plin la prima victorie a Romaniei din aceasta campanie europeana.

Inaintea meciului cu Belarus, trei dintre componentii nationalei, jucatori de baza si in lotul campioanei U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, au dorit sa transmita un mesaj inflacaratilor fani clujeni.

Mihai Silvasan, capitan Romania:
“Tot timpul este un sentiment foarte placut sa jucam la Cluj. Joc de zece ani acolo si m-am simtit extraordinar de bine la fiecare meci. Stie toata lumea ce fel de suporteri are Clujul si cum incurajeaza echipa. Anul trecut sala a fost arhiplina si ne-au purtat spre victorie cu Suedia.  Speram ca si anul acesta sa fie la fel si sa fie prezenti intr-un numar cat mai mare. In final, din postura de capitan, le cer fanilor sa fie alaturi de noi, sa incurajeze echipa nationala si baschetul romanesc si sa nu uite ca sunt patru clujeni in reprezentativa!”

Paul Don Chetreanu, jucator Romania:
“Cu siguranta va veni foarte multa lume! In Cluj baschetul este foarte iubit si fanii vor venii sa ne vada.  Va fi un meci dificil in care vom intalni probabil cea mai puternica echipa din grupa. II astept pe suporteri la sala sa ne sustina si sa iubeasca baschetul. Impreuna vom castiga!”

Mihai Paul , conducator de joc Romania:
“Suporterii de la Cluj sunt iubitori de baschet si sunt ferm convins ca vor fi intr-un numar mare la sala si ne vor incuraja.  Cred ca va fi un meci foarte greu, de angajament fizic, dar sper sa castigam in fata propriilor suporteri pentru ca ei vor fi al saselea jucator.”

Parteneri