Foto

Componenta selectionatelor SUD si NORD pentru ALL STAR GAME by SUPERBET, Oradea 2016

Federatia Romana de Baschet anunta ca a terminat centralizarea voturilor pentru stabilirea componentei celor doua selectionate de baschet masculin, NORD si SUD, care se vor confrunta in data de 12 aprilie 2016, in Arena “Antonio Alexe” din Oradea, in cadrul traditionalului ALL STAR GAME by SUPERBET.
In urma voturilor exprimate de public, de reprezentantii mass-media si de Colegiul Central de Antrenori, va prezentam mai jos componenta celor doua selectionate care promit sa faca spectacol in Arena “Antonio Alexe” din Oradea, cu precizarea ca ponderea stabilirii componentei celor doua selectionate a fost: 30% vot public, 30% vot mass-media si 40% vot CCA. Totodata, la alcatuirea echipelor s-a tinut cont si de Regulamentul Specific al LNBM, respectiv in fiecare selectionata fiind inclusi maxim 6 sportivi straini.
Iata componenta selectionatelor de la ALL STAR GAME by SUPERBET – ORADEA 2016, eveniment care va fi transmis in direct de DIGI SPORT, in data de 12 aprilie, cu incepere de la ora 19:00:

SUD

1. JONSON Aaron Westley – SCM U Craiova
2. PAUL Mihai – Steaua CSM Eximbank
3. HARGROVE Darius – SCM U Craiova
4. MALESEVIC Nikola – Steaua CSM Eximbank
5. CORPODEAN Vlad – Dinamo Bucuresti
6. TROUPE Porter – Steaua CSM Eximbank
7. BUREAU Travis – SCM U Craiova
8. NICOARA Titus – Steaua CSM Eximbank
9. BURLACU Catalin  – SCM U Craiova
10. AMIS Bill – Steaua CSM Eximbank
11. POPESCU Bogdan – SCM U Craiova
12. SANTA Szabolcs – Energia Tg. Jiu
Antrenori
FOMETESCU Claudiu – Steaua CSM Eximbank
NINI Florin – Phoenix Galati

NORD

1. FRANKLIN William – CSM CSU Oradea
2. ADAMOVIC Filip – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
3. POPA-CALOTA Octavian – CSU Atlassib Sibiu
4. DYKES Kyndall – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
5. MOHAMMED Alhajji – BC Mures Tg. Mures
6. MANDACHE Andrei – CSM CSU Oradea
7. BARNETTE Sean Antwan – CSM CSU Oradea
8. HARDY Kevin – CSU Atlassib Sibiu
9. GUTOAIA Adrian – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
10. TOROK Rolland – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
11. TIBIRNA Bogdan – CSM CSU Oradea
12. BACIU Catalin – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Antrenori
ACHIM Cristian – CSM CSU Oradea
TENTER Marcel – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
 
Reamintim ca baza de vot a fost alcatuita din sportivi si antrenori principali ai echipelor din LNBM, numele acestora fiind prezente in programul de vot pentru public pana in data de 03 aprilie. Dupa oprirea programului de vot, au fost validate 4608 voturi exprimate din partea publicului, iar din partea mass-media si-au exprimat preferintele 16 institutii de presa, printre care s-au numarat DIGI SPORT, TVR, DOLCE SPORT, SPORT TOTAL FM, RING, RADIO ROMANIA ACTUALITATI, RADIO TG. MURES, 24SECUNDE, COTIDIANUL TRANSILVAN etc.
 
In selectionata NORD, sportivii care au adunat cele mai multe voturi din partea publicului au fost BARNETTE Sean Antwan (2011) si FRANKLIN William (1627), iar in selectionata SUD au fost HARGROVE Darius (1920) si TROUPE Porter (1434). Preferatii mass-media pentru selectionata SUD au fost HARGROVE Darius (11) si NICOARA Titus (9), in vreme ce pentru selectionata NORD au fost DYKES Kyndall (9) si TOROK Rolland (7).
La categoria antrenori, cele mai multe voturi din partea publicului pentru SUD a adunat FOMETESCU Claudiu (1713), iar pentru NORD cel mai votat a fost ACHIM Cristian(2105), cei doi tehnicieni fiind si preferatii mass-media, cu 7 voturi, respectiv 10 voturi.

Parteneri