Foto

Comunicat FRB referitor la Liga Nationala de Babybaschet si Minibaschet, editia 2016

Referitor la organizarea Ligii Nationale de Babybaschet si Minibaschet, editia 2016, Federatia Romana de Baschet anunta urmatoarele:
 
In data de 30.03.2016, Asociatia Club Sportiv U-BT Cluj-Napoca a anuntat Federatia Romana de Baschet ca renunta la organizarea Ligii Nationale de Babybaschet si Minibaschet editia 2016, fiind in imposibilitate de a-si respecta angajamentele asumate.

In aceste conditii, Federatia Romana de Baschet informeaza toate cluburile ce urmeaza sa participe la intrecerile din Liga Nationala de Babybaschet si Minibaschet, editia 2016, sa nu mai efectueze demersuri de rezervare si/sau plati in vederea participarii la evenimentul de la Cluj-Napoca. Participantii la eveniment care au efectuat deja plati sau au facut rezervari si au dificultati in solutionarea cererilor lor, pot sa o contacteze pe dna. Simona Otel in vederea rezolvarii acestora (tel. 0741.397.489 sau pe e-mail: simona.otel@u-bt.ro).
 
Avand in vedere situatia exceptionala care impune gasirea de urgenta a unei noi locatii de desfasurare a Ligii Nationale de Babybaschet si Minibaschet, editia 2016, Federatia Romana de Baschet va anunta in cel mai scurt timp noua gazda a acestui eveniment si conditiile de participare la acesta.

Federatia Romana de Baschet                                                    

Parteneri