Foto

Concurs de creatie pentru personalizarea maiourilor de joc ale nationalelor Romaniei!

Federatia Romana de Baschet a lansat de ieri un interesant concurs de creatie pe pagina sa oficiala de facebook (https://www.facebook.com/frbaschet), avand ca tematica personalizarea tricourilor echipelor nationale ale Romaniei. Astfel, suporterii baschetului si nu numai, care sunt creativi si au si o pasiune pentru grafica si design, sunt invitati sa trimita pana in data de 31 august propunerile pentru reprezentarea grafica a textului ROMANIA si a unui numar de joc, cuprins conform regulamentului FIBA intre 00 si 99. Cele mai bune cinci propuneri vor fi postate si vor putea fi votate de fani pe pagina oficiala de facebook a Federatiei Romane de Baschet. Dar iata si continutul integral al anuntului de lansarea oficiala a concursului de creatie:
Esti creativ? Esti pasionat de grafica si/sau design? Transforma talentul tau in… emblema echipelor nationale de baschet ale Romaniei! Vrem ca pe tricourile de joc ale echipelor nationale numele tarii noastre sa fie reprezentat intr-un mod creativ, unic! Trimite-ne pana in data de 31 august 2015 un email la mkt@frbaschet.ro, care sa aiba in attachment propunerea/propunerile tale privind reprezentarea grafica a textului ROMANIA (si a unui numar de joc, de la 00 la 99) pe maiourile de joc ale echipelor nationale de baschet (in format JPG sau PNG, dimensiuni minime 1000x1000 pixeli).
Cele mai apreciate 5 propuneri vor intra intr-o “finala”, intre 1 si 15 septembrie urmand sa fie postate pe pagina oficiala de facebook a Federatiei Romane de Baschet (https://www.facebook.com/frbaschet). In functie de feedback-ul  publicului (reprezentat de numarul de “LIKEs” dat fiecarei propuneri), dar si de optiunea unor jucatori ai echipei nationale de baschet seniori (masculin si feminin), vom desemna castigatorul.
Acesta va fi rasplatit cu suma de 300 de euro (net), urmand sa furnizeze Federatiei Romane de Baschet creatia lui in format vectorial, dar si drepturile de autor/utilizare.

Va dorim mult succes si asteptam cu interes propunerile dumneavoastra!

Parteneri