Foto

Confruntare decisiva pentru Andrei Mandache

Keravnos Strovolou a bifat sambata seara a saptea victorie consecutiva in Cipru si conduce autoritar ierarhia din campionat. Victimele "fulgerelor" din acest week-end au fost chiar marii lor rivali de la Apoel, pe care au reusit sa-i invinga cu un categoric 81-56. Internationalul roman Andrei Mandache a evoluat 20 de minute pentru castigatori, contribuind cu 2 puncte, 5 pase decisive si o interceptie. Considerat unul dintre cele mai aprinse meciuri din campionatul Ciprului, victoria de sambata seara din competitia interna le-a dat aripi celor de la Keravnos inaintea meciului de astazi cu Artland Dragons, in EuroChallenge. Aflat deja in  Germania  cu echipa, conducatorul de joc al nationalei Romaniei a acordat un scurt interviu site-ul Federatiei Romane de Baschet:

Felicitari, Andrei, pentru victoria cu Apoel. Cum a fost in teren?
Multumesc mult. Sunt foarte bucuros. A fost o victorie foarte importanta pentru noi. Am controlat meciul din prima secunda pana in ultima. Cu totii insa am fost surprins de evolutia scorului pentru ca Apoel este rivala de o viata a lui Keravnos. Repet este o victorie importanta pentru noi cat si pentru moralul nostru tinand cont ca astazi urmeaza sa dam piept cu Artland Dragons.

Prefateaza putin meciul cu nemtii.
Avem un meci foarte greu, impotriva ocupantei locului intai in grupa noastra. Au o echipa foarte buna, cu jucatori de valorare, dar tinand cont ca venim dupa trei victorii consecutive, doua in EuroChallenge si una in campionat. Ne vom lupta pana in ultima secunda sa ne luam revansa in fata celor de la Artland Dragons.

Legat de evolutia ta...
Ma gandesc doar la meciul de astazi. Imi doresc personal sa am un joc cat mai bun prin care sa imi ajut echipa sa ne atingem obiectivul.
Multumim foarte mult si iti dorim multa bafta!

Parteneri