Foto

Craiova si Gheorgheni gazduiesc turneele finale ale Campionatelor Nationale U13, editia 2017-2018

Sala Sporturilor “Ion Constantinescu” din Craiova si Sala de Sport “Basilides Tibor” din Gheorghieni gazduiesc incepand de astazi intrecerile din cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Nationale U13, masculin si feminin, editia 2017-2018. Astfel, cele mai valoroase 12 echipe de copii din tara se vor confrunta la Craiova si Gheorghieni, in perioada 9-13 mai, pentru stabilirea ierarhiilor finale interne din actualul sezon, la festivitatile de premiere urmand sa fie acordate si deja traditionalele premii speciale oferite celor mai apreciati sportivi si sportive.

Astfel, in urma rezultatelor inregistrate in primele faze ale competitiei dedicate echipelor masculine U13, la startul Turneului Final care se va derula in Craiova se prezinta cele mai in forma sase echipe: Phoenix LPS Galati 1, U-BT Cluj-Napoca 1, ID Ingerii Baniei Craiova, CS Otopeni, ABC Laguna Bucuresti si ACS Dan Dacian Bucuresti 1. Programul meciurilor care se vor derula de astazi si pana duminica, poate fi vizualizat pe http://www.frbaschet.ro/campionat-masculin/u13/ iar suporterii echipelor participante pot urmari toate meciurile in regim livestreaming pe pagina oficiala de facebook https://www.facebook.com/radiocraiova

Totodata, in urma rezultatelor inregistrate in primele faze ale competitiei dedicate echipelor feminine U13, in aceeasi perioada, dar la Gheorghieni, se vor prezenta la startul intrecerilor finale cele mai valoroase sase echipe feminine din actuala editie de campionat: CSS Gloria Arad, Olimpia Bucuresti, Sportul Studentesc Bucuresti, CSS 5 Bucuresti, CSS Craiova si CSS Gheorghieni. Programul complet al meciurilor care se vor derula in Gheorghieni, incapand de astazi si pana duminica, poate fi vizualizat pe http://www.frbaschet.ro/campionat-feminin/u13/, in vreme ce pe meciurile vor putea fi urmarite in regim livestreaming pe grupul de Facebook dedicat competitiei.
 
Rezultatele si statisticile pot fi vizualizate in timp real pe site-ul oficial al FR Baschet la sectiunile dedicate intrecerilor nationale U13.

Totodata, in aceeasi perioada, se desfasoara in Bucuresti (Iris Arena - masculin) si Tg. Mures (Sala Scolii nr. 20 - feminin), turneele finale ale grupelor valorice B din cadrul CN U13.  

Parteneri