Foto

CS Otopeni s-a retras din CN Divizia A si Cupa Romaniei

Conducerea CS Otopeni a anuntat oficial, in aceasta dupa-amiaza, ca se retrage din competitiile nationale din motive financiare. In adresa remisa Federatiei Romane de Baschet si inregistrata cu nr. 1/03.01.2012, directorul executiv al CS Otopeni, domnul Mugur Porumbacu, precizeaza urmatoarele:
“Prin prezenta, va anuntam cu regret ca, datorita problemelor financiare aparute in cadrul clubului nostru, suntem obligati sa ne retragem din cadrul Campionatului National Divizia A, masculin, editia 2011-2012.”
 
Totodata, oficialii CS Otopeni au anuntat ca se retrag si din Cupa Romaniei, editia 2011-2012, competitie in care echipa pregatita de Eugen Ilie ar fi trebuit sa joace in sferturile de finala impotriva gruparii CSM Oradea.
Tinand cont de acest anunt oficial, Comisia Centrala de Competitii, Legitimari si Transferari va aplica in sedinta de joi reglementarile FRB referitoare la aceasta speta.
 
Astfel, in urma retragerii oficiale a CS Otopeni din Cupa Romaniei, echipa CSM Oradea este prima grupare divizionara calificata in FINAL 4.

Parteneri