Foto

CSA Steaua CSM Eximbank si Energia Tg. Jiu isi disputa medaliile de bronz ale LNBM

Finala mica a Ligii Nationale de Baschet Masculin va incepe miercuri, 13 mai, dupa ce CSA Steaua CSM Eximbank si Energia Tg. Jiu au ajuns la un numitor comun si au solicitat FRB modificarea datelor de desfasurare ale meciurilor din cadrul seriei in care sunt puse la bataie medaliile de bronz ale sezonului 2014-2015. Astfel, desi initial fusese programata sa inceapa in 16 mai, finala mica va debuta miercuri si se va disputa dupa sistemul cel mai bun din trei partide, urmatoarele jocuri urmand sa se dispute in 17 mai si 20 mai.
 
Invinse in semifinalele LNBM de CSU Asesoft Ploiesti si respectiv de BC Mures Tg. Mures, echipele CSA Steaua CSM Eximbank si Energia Tg. Jiu se vor confrunta in perioada urmatoare intr-o serie de intalniri dupa sistemul cel mai bun din trei partide pentru determinarea ocupantei ultimei trepte a podiumului de premiere pe sezonul 2014-2015. Tinand cont de faptul ca CSA Steaua CSM Eximbank si Energia Tg. Jiu au ajuns la un numitor comun si au solicitat FRB modificarea datelor de desfasurare ale meciurilor din finala mica, va prezentam mai jos noile date oficiale de disputare ale meciurilor pentru locurile 3-4 din clasamentul final al LNBM:
 
13 mai 2015 (meciul 1)
CSA Steaua CSM Eximbank - Energia Tg. Jiu (Sala “Mihai Viteazu”, cu incepere de la ora 18:00, in direct pe DIGI SPORT)
 
17 mai 2015 (meciul 2)
Energia Tg. Jiu - CSA Steaua CSM Eximbank (Sala Sporturilor din Tg. Jiu; tinand cont de faptul ca in data respectiva se vor disputa meciurile finale din cadrul Final Four Euroleague, DIGI SPORT nu poate transmite si acest joc)
 
20 mai 2015 (meciul 3, daca va mai fi nevoie)
CSA Steaua CSM Eximbank - Energia Tg. Jiu (Sala “Mihai Viteazu”, cu incepere de la ora 19:00, in direct pe DIGI SPORT)
 
In alta ordine de idei, va reamintim ca finala mare a LNBM, sezonul 2014-2015, se joaca dupa sistemul cel mai bun din cinci partide, astfel:
 
18 mai 2015 (meciul 1)
CSU Asesoft Ploiesti – BC Mures Tg. Mures (Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiesti, cu incepere de la ora 20:00, in direct pe DIGI SPORT)
 
19 mai 2015 (meciul 2)
CSU Asesoft Ploiesti – BC Mures Tg. Mures (Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiesti, cu incepere de la ora 20:00, in direct pe DIGI SPORT)
 
24 mai 2015 (meciul 3)
BC Mures Tg. Mures - CSU Asesoft Ploiesti (Sala Sporturilor din Tg. Mures)
 
25 mai 2015 (meciul 4, in cazul in care va mai fi nevoie)
BC Mures Tg. Mures - CSU Asesoft Ploiesti (Sala Sporturilor din Tg. Mures)
 
29 mai 2015 (meciul 5, in cazul in care va mai fi nevoie)
CSU Asesoft Ploiesti – BC Mures Tg. Mures (Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiesti)
* Toate meciurile finalei LNBM urmeaza sa fie transmise in direct de DIGI SPORT.

Parteneri