CSA Steaua Turabo si Gaz Metan Medias calificate in Finala Cupei Romaniei

Echipele CSA Steaua Turabo Bucuresti si Gaz Metan Medias s-au calificat, in aceasta seara (07.04.2011), in Finala Cupei Romaniei, masculin, urmand sa-si dispute mult ravnitul trofeu al competitie KO, maine seara (08.04.2011), in Sala Sporturilor din Targu Mures, cu incepere de la ora 18:00, partida fiind transmisa in direct pe TVR 3. In finala mica, pentru locurile 3-4, se vor intalni BC Mures Tg. Mures si CSU Ploiesti.

CSA Steaua Turabo in finala

Sala Sporturilor din Tg. Mures s-a dovedit a fi neincapatoare, joi seara, la semifinalele din cadrul Final 4 Cupa Romaniei, masculin, cand peste 2.500 de spectatori s-au ingramadit in tribune pentru a asista la confruntarile dintre CSA Steaua Turabo si CSU Ploiesti, respectiv BC Mures Tg. Mures si Gaz Metan Medias. In prima confruntare a serii, CSA Steaua Turabo a reusit sa elimine din competitie campioana ultimelor editii ale Diviziei A, CSU Ploiesti, la capatul unei dispute aprige, cu rasturnari spectaculoase de situatie. Scor final, 75-60 in favoarea echipei pregatite de Niksa Bavcevic si Florin Nini, gratie evolutiilor “veteranilor” Stanescu (13 p, 10 rec), Carutasu (8 p, 14 rec) si Popescu (10 p, 6 rec), sustinuti foarte bine de combativul Nikolov (16 p), in vreme ce principalul marcator al ploiestenilor a fost Tudor (17 p).

Gaz Metan Medias, din nou finalista

In cea de-a doua semifinala, BC Mures Tg. Mures si Gaz Metan Medias au continuat spectacolul baschetbalistic, oferind asistentei un recital de reusite de la mare distanta dar si slam-dunk-uri de mare efect. Dupa ce au dominat autoritar mai tot timpul partidei, oaspetii s-au impus mai lejer decat o arata scorul final, spre bucuria micutei si “galagioasei” galerii sosite de la Medias. Scor final, 100-88 pentru Gaz Metan, care se califica, astfel, pentru a doua oara consecutiv in finala intrecerii KO. “Gurile de foc” ale invingatorilor au fost internationalul Titus Nicoara (16 p, 15 rec), micutul Howell (23 p), spectaculosul Mitchell (11 p) si, nu in ultimul rand, “veteranul” Tudor Dumitrescu (14 p), in vreme ce de la gazde s-au remarcat Forte (27 p), Capusan (20 p) si Cooley (18 p).

“Ploaie” de jucarii

Inaintea prezentarii echipelor participante in cea de-a doua semifinala din cadrul Final 4 Cupa Romaniei, suporterii locali au raspuns prompt initiativei echipei favorite si au aruncat cu jucarii din plus pe teren. Jucarii de toate marimile au invadat terenul de joc din Sala Sporturilor din Tg. Mures, in uralele asistentei, bucuroase ca a putut contribui astfel la actiunea de caritate organizata de BC Mures Tg. Mures. “Maimutoii” de plus au fost adunati rapid intr-un cos urias si urmeaza sa fie donati unor copii nevoiasi.

Spectacol acrobatic

Organizatorii Final 4 Cupa Romaniei au reusit sa ridice tribunele in picioare prin intermediul spectacolului-surpriza pregatit in pauza mare a intalnirii dintre BC Mures Tg. Mures si Gaz Metan Medias. Spre deliciul publicului, trupa maghiara Face Team a realizat un show de zile mari, sportivii sositi de la Budapesta reusind sa incante asistenta prin numeroasele numere acrobatice. Jonglerii, acrobatii aeriene, slam-dunk-uri in serie, au fost doar cateva dintre “cadourile” oferite de Face Team, finalul fiind de-a dreptul incendiar, dupa ce cinci dintre componentii trupei au format un sir indian si si-au pasat sarind pe trambulina, pentru ca ultimul sa “ingroape” spectaculos mingea in cos!

Parteneri