CSA Steaua Turabo vs. Lokomotiv Kuban Krasnodar in direct pe sport.ro

Formatia CSA Steaua Turabo Bucuresti va intalni astazi, in ultimul meci din grupele FIBA EuroChallenge, puternica echipa rusa Lokomotiv Kuban Krasnodar, jocul din Sala Regimentului de Garda “Mihai Viteazu” urmand a fi transmis in direct de postul de televiziune sport.ro, cu incepere de la ora 19.00.

Dupa cinci partide disputate in Cupele Europene, militarii au reusit doua victorii impotriva belgienilor de la Antwerp Giants si rusilor de la Dynamo Moscova si se afla pe locul al treilea in grupa F a FIBA EuroChallenge, fara sanse de a sa califica in primavara europeana.

Cel mai bun marcator al ros-albastrilor este pivotul Virigl Stanescu, fostul capitan al nationalei avand o medie de 16.9 puncte pe meci, in timp ce alt fost international, Virgil Carutasu, are o medie de 6.6 recuperari pe meci.

Desemnat ieri seara la Gala Baschetului Romanesc drept jucatorul anului, Virgil Stanescu a vorbit despre meciul din aceasta seara cu Lokomotiv Kuban. “Trebuie sa iesim cu fruntea sus din Cupele Europene. Am muncit mult prea mult ca sa nu meritam lucrul acesta. Va fi un meci greu pentru ca intalnim liderul seriei noastre, dar vrem sa jucam bine si sa demonstram ca am fi meritat sa iesim din grupe", a concluzionat fostul international.

Clasamentul grupei F a FIBA EuroChallenge este:
1. Lokomotiv Kuban Krasnodar  (9p)
2. Antwerp Giants (8p)
3. CSA Steaua Turabo Bucuresti (7p)
4. Enterprise BC Dynamo Moscova (6p)

Parteneri