Foto

CSM CSU Oradea si U-BT Cluj-Napoca isi disputa Supercupa Romaniei 2018

Sambata seara, de la ora 19:00, Arena Antonio Alexe din Oradea va gazdui Supercupa Romaniei, editia 2018, o confruntare mult asteptata in care isi vor disputa trofeul campioana LNBM, CSM CSU Oradea, si detinatoarea Cupei Romaniei, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Partida va fi transmisa in direct pe www.digisport.ro si inregistrat pe DIGI SPORT 4, de la ora 23:30.
 
Laureatele baschetului masculin romanesc din sezonul trecut al intrecerilor de seniori, CSM CSU Oradea si U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, se vor confrunta maine seara, cu incepere de la ora 19:00, in Arena Antonio Alexe din Oradea, in cadrul Supercupei Romaniei, editia 2018. O confruntare cu multe orgolii, dar si cu o principala motivatie de a cuceri un prim trofeu in actualul sezon, gazdele dorind sa-si treaca in premiera in palmares SuperCupa Romaniei, in vreme ce oaspetii vor sa reediteze succesul de acum doi ani. In septembrie 2016, in deschiderea sezonului oficial 2016-2017, detinatoarea Cupei Romaniei, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a triumfat in fata campioanei LNBM, CSM CSU Oradea, tot in Arena Antonio Alexe, Aleksandar Rasic stabilind scorul final in ultima secunda cu o reusita de la mare distanta, 70-67.
Conform istoricului, confruntarea de sambata seara conteaza pentru cea de-a IV-a editie a SuperCupei Romaniei din istoria baschetului masculin romanesc. Prima editie s-a disputat in 2012, in Sala Giulesti, si a fost adjudecata de BCMU Pitesti, care s-a impus in fata campioanei CSU Asesoft Ploiesti, cu scorul de 83-75. Cea de-a doua editie a avut loc in 2014, in Sala Polivalenta Dinamo din Bucuresti, si a fost castigata de campioana CSU Asesoft Ploiesti, care s-a impus in fata echipei Energia Tg. Jiu, cu scorul de 73-57. Dupa doua editii derulate pe teren neutru, cea de-a treia editie a SuperCupei Romaniei a avut loc, in premiera, pe terenul campioanei LNBM, Arena Antonio Alexe din Oradea. Dupa o confruntare pe muchie de cutit, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca s-a impus in fata CSM CSU Oradea, cu scorul de 70-67.
 
Partida de sambata seara din Arena Antonio Alexe din Oradea va fi transmisa inregistrat de DIGI SPORT 4, de la ora 23:30, si transmisa in direct on-line pe www.digisport.ro

Parteneri