Foto

CSM Targoviste a sarbatorit eventul!

CSM Targoviste a tras cortina saptamana trecuta peste sezonul competitional 2011-2012, la finele caruia a reusit sa obtina atat titlul de campioana, cat si Cupa Romaniei. Extrem de fericiti pentru rezultatele obtinute, antrenorul principal Florin Nini si cateva dintre internationalele echipei dambovitene, au  descris in cateva cuvinte pentru cititorii FR Baschet anul bogat pe care l-au avut .
 
Florin Nini, antrenor principal CSM Targoviste:
“A fost un campionat greu, cu de toate. Am trecut prin momente mai putin placute, cand am avut anumite jucatoare cu probleme medicale.  Am strans randurile si si acest lucru ne-a ajutat. Am fost un grup unit si am reusit in sa revenim si sa castigam unele partide dificile. Acum este o bucurie dupa un campionat greu. Imediat dupa victoria de la Satu Mare m-am dus in vestiar si le-am multumit fetelor pentru modul in care s-au comportat si pentru ca au fost o adevarata echipa. Si eu am invatat foarte multe lucruri de la ele. Le doresc sa fie fericite si sa se bucure pentru acest succes!”

Andreea Hutanu, jucatoare CSM Targoviste:
“Este un sentiment unic ca am reusit eventul in acest an! Sincera sa fiu de la inceputul sezonului am avut o presimtire ca vom castiga tot. Am fost ca o familie, am avut multe jucatoare cu experienta in echipa si acest lucru a contat mult. Tot timpul am avut incredere una in alta si acest lucru ne-a condus spre succes. Ma bucur si mai tare pentru ca este primul titlu din cariera mea si sunt convinsa ca nu il voi uita niciodata!”

Viorela Rus, jucatoare CSM Targoviste:

“Este un sentiment de implinire! Sunt foarte fercita ca am luat si Cupa si campionatul! Sper sa nu ne oprim aici si sa urmeze ani la fel de buni. A fost un sezon destul de greu, cu multe meciuri, deplasari, dar nu mai conteaza acum. Este bine ca am reusit aceasta performanta!”

Florina Diaconu, jucatoare CSM Targoviste:

  “A fost cel mai greu an, dar si cel mai placut pentru mine. Am reusit sa castig primul titlu din cariera si este un sentiment foarte placut, pe care l-as repeta oricand! Pana acum n-am evoluat la o echipa de top si va dati seama ca au fost alte asteptari in acest sezon. Ma bucur ca iesit bine la final! As dori sa le multumesc suporterilor din Targoviste pentru sustineri. Sunt extraordinari, iar in final au fost al 6-lea jucator pentru noi!”

Alexandra Uiuiu, jucatoare CSM Targoviste:

“Ma bucur foarte mult pentru acest titlu castigat! Este al patrulea din cariera mea, insa de fiecare data fericirea te invaluie cand ai parte de un asemenea succes.  A fost o atmosfera extraordinara la meciurile din finala si regret ca n-am cucerit trofeul pe teren propriu pentru a ne bucura impreuna cu fanii nostri. Le multumesc din suflet fetelor si intregului staff pentru acest sezon plin cu rezultate! Am fost mai mult decat o echipa, am fost o mica familie extrem de unita! Si acest lucru s-a vazut.”

Parteneri