Foto

CSM Targoviste conduce cu 2-0 in finala (Actualizat)

In al doilea joc al finalei dintre CSM Targoviste si CSM Satu Mare, echipa damboviteana s-a impus cu 70-62, ducand scorul la 2-0 la general.
Dupa ce in primul meci elevele pregatite de Florin Nini au castigat cu 64-49, al doilea joc a fost mult mai echilibrat, avand nevoie de o repriza suplimentara de prelungiri pentru a stabili castigatoarea. Chrissy Givens (17 p, 10 rec), Florina Diaconu (16 p, 5 rec, 6 pase decisive) si Monique Coker (16 p, 11 rec) au fost principalele realizatoare ale echipei din Targoviste, in vreme ce Chadijah Whittington (18 p, 11 rec) si Shanika Freeman (15 p, 7 rec) au fost gurile de foc din echipa lui Dan Fleseriu.

Saptamana viitoare, seria se va muta la Satu Mare, urmatorul joc fiind programat pe 10 mai 2012.

===================================

In ultimul act al competitiei care va aduce laurii de campioana a Romaniei in sezonul 2011/2012, CSM Targoviste s-a impus in propriul fief in fata echipei CSM Satu Mare cu scorul 64-49.

Intr-o sala arhiplina care a atras ca un magnet toata suflarea din Targoviste, finala a fost deschisa de celebra soprana Felicia Filip si de imnul de stat intonat impecabil, parca pentru a prefata intalnirea de vis dintre cele doua echipe.

Cristina Ciocan, Annemarie Parau, Flori Diaconu, Monica Ivan precum si restul jucatoarelor, si-au facut pe rand aparitia pe parchet, oferind un spectacol de zile mari. Echipa din Satu Mare a pornit ca din pusca in primul sfert, dar elevele lui Florin Nini au echilibrat imediat jocul. La pauza, diferenta stransa de pe tabela (35-33 pentru Targoviste) a sporit si mai mult suspansul pentru partea a doua din primul meci al finalei.

Revenirea de la vestiare a reprezentat descatusarea jucatoarelor din fosta capitala a Tarii Romanesti. Dupa un sfert trei la fel de echilibrat (13-11), ultima secventa a fost la discretia jucatoarelor gazde. Cu o aparare agresiva si un atac pragmatic, Ciocan si compania au reusit sa gaseasca drumul spre victorie si sa anihileze  eforturile initiate de elevele lui Dan Fleseriu.

Primind doar 5 puncte in ultimele zece minute de joc efectiv (16-5 in sfertul patru pentru Targoviste), gazdele au inchis tabela la 64-49.
Astazi este programat meciul al doilea al finalei, in transmisie directa pe Digi Sport 2 cu incepere de la ora 19:00.


Foto: facebook CSM Targoviste (Marius -Tudor)










 

Parteneri