Foto

CSM Targoviste prima finalista

Echipa feminina CSM Targoviste este prima finalista a campionatului national, dupa victoria inregistrata ieri seara pe terenul echipei Nova Vita Targu Mures, cu scorul 71-66. Elevele lui Florin Nini au obtinut al doilea succes consecutiv (in primul meci din semifinale Targoviste s-a impus cu  72-50)  in fata gruparii antrenate de reputatul tehnician Mladen Jojic si isi asteapta acum adversara din finala. In fata unui public venit sa isi sustina favoritele, jucatoarele celor doua echipe s-au luptat pe viata si pe moarte pentru un loc in marea finala. Chrissy Givens (19 puncte, 11 recuperari, 5 pase decisive) si Monique Cocker (14 puncte, 7 recuperari), au fost principalele marcatoare ale oaspetilor, de partea cealalta iesind la rampa  Bojana Vulic (17 puncte, 7 recuperari) si Tatiana Hicks (11 puncte, 5 pase decisive).

Florin Nini, antrenor CSM Targoviste: "A fost un meci spectaculos, in fata unei sali pline, in care gazdele de la Nova Vita Targu Mures au vrut sa demonstreze ca isi merita locul in clasament. M-am bucurat foarte tare ca la partida au asistat si copiii prezenti la turneul U13 si sunt absolut convins ca au regasit modele in jucatoarele ambelor formatii. De asemenea, ma bucur ca am rulat mai multe sportive si ca nu am fost surprinsi tactic. Am folosit schemele pe care le-am pregatit si am reusit sa contracaram jocul bun al echipei din Mures. Legat de viitoarea adversara, imi este indiferent care echipa se va califica. Atat Arad, cat si Satu Mare, sunt doua echipe bune, foarte puternice, pe care le respectam si pe care trebuie sa le invingem. Imi doresc sa avem concentrarea necesara pentru urmatoarele cinci meciuri care practic decic munca unui intreg sezon!".

In cealalta semifinala, CSM Satu Mare s-a impus pe teren propriu cu 68-58 in fata echipei ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad si a dus scorul la 1-1 la general. Meciul decisiv din Arad si Satu Mare se va disputa pe 28 aprilie 2012, de la ora 17:00, in direct pe TVR3 si TVR Timisoara, pe terenul echipei aradene.



 

Parteneri