Foto

CSM Targoviste si-a aparat cu succes unul dintre trofeele cucerite anul trecut, Cupa Romaniei

In fata unei sali arhipline, incurajate de doua galerii extrem de zgomotoase, CSU Alba Iulia si CSM Targoviste au oferit spectacol in finala Cupei Romaniei la baschet feminin. Ardelencele au fost o "nuca" extrem de tare pentru favoritele dambovitene, scorul fiind extrem de strans in primele 30 de minute. CSU a avut in Thomson o realizatoare de exceptie (35 de puncte), insa, intr-un meci de o asemenea anduranta, tot valoarea rezervelor a facut diferenta, CSM Targoviste beneficiind de o banca mult mai "lunga". Scor final 74-62 si CS Municipal Targoviste ramane in posesia Cupa Romaniei, trofeul pe care il castigase si anul trecut. Nu trebuie uitata, din echipa castigatoare, evolutia foarte buna a Gabrielei Marginean, autoare a 30 de puncte.

ICIM UVG Arad a reusit sa ocupe, la finalul competitiei, pozitia a treia in clasament, dupa ce si-a adjudecat finala mica, 68-53, in fata echipei ACS Sepsi SIC.

Dupa doua zile de meciuri aprige, sala universitatii din Alba Iulia va gazdui, miercuri, un meci al bunei dispozitii, intalnirea stelelor baschetului feminin romanesc, All Star Game 2013. Partida va fi transmisa live de canalul Digi Sport, de la ora 19:30

Parteneri