Foto

CSU Ploiesti Campioana Romaniei in sezonul 2011-2012

CSU Ploiesti a adaugat ieri seara in vitrina cu trofee al optulea titlu de Campioana a Romaniei, dupa ce a invins in al patrulea meci al finalei formatia BC Timisoara, cu scorul 80-78.

Intr-o Sala a Sporturilor din Brazi gata "sa erupa", jucatorii celor doua formatii au incins atmosfera si au oferit iubitorilor baschetului o finala cu
toate ingredintele: cosuri spectaculoase, executii tehnice, rasturnari de situatie si o repriza de prelungiri la capatul careia prahovenii s-au vazut din nou "incoronati" cu laurii de campioni.

Pentru invingatori au iesit la rampa Vlahovici (24 p), Hargrove (18p), Cepulis (15p), Burlacu (11p), Tica (7p), Capusan (4p), Albijanici (1p), in vreme ce pentru BC Timisoara au punctat Jovanovici (20 p), Cuici (18  p), Sarovici  (12   p) , Popescu (11 p), Paltinisanu (8 p), Archie (6 p), Markovici (3 p).  

Meciul din Sala Sporturilor din Brazi a avut spectatori de marca, printre invitati regasindu-se si echipa nationala de senioare a Romaniei pregatita de Dan Fleseriu si Tomas Bilek. Imediat dupa fluierul de final a avut loc festivitatea de premiere si incheierea oficiala a sezonului 2011/2012.

In urma rezultatelor inregistrate primele patru clasate au fost:

1. CSU Ploiesti
2. BC Timisoara
3. Gaz Metan Medias
4. U-Mobitelco BT Cluj-Napoca.


Foto: Ionut Badea

Parteneri