Foto

CSU Ploiesti vs. U-Mobitelco BT Cluj-Napoca - Meciul 5

CSU Ploiesti si U-Mobitelco BT Cluj-Napoca se vor intalni sambata in al cincilea meci al finalei Play-Off-ului campionatului national masculin, intr-un joc transmis in direct de postul TVR 3, cu incepere de la ora 18:30.  Duelul din Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiesti poate fi decisiv pentru  ambele formatii, clujenii fiind la 40 de minute de titlu, in timp ce gazdele de Ploiesti tintesc victoria pentru a relansa finala.

Cu 24 de ore inaintea importantei confruntari de la Ploiesti, presedintii si antrenorii celor doua formatii au oferit scurte declaratii in exclusivitate pentru site-ul Federatiei Romane de Baschet.  

Reamintim ca finala play-off se desfasoara dupa sistemul “4 din 7”. Precedentele trei meciuri au fost castigate de U-Mobitelco BT Cluj-Napoca, in vreme ce formatia CSU Ploiesti a castigat o intalnire.

Iata si declaratiile “competitorilor”:


Ionut Georgescu, presedinte CSU Ploiesti:
“Am incercat in aceste zile sa ii facem pe jucatori sa nu simta o presiune extraordinara asupra lor. Trebuie sa luam lucrurile pas cu pas si sa ne gandim la urmatorul meci. Evident aceasta confruntare de sambata este foarte importanta si trebuie sa o castigam pentru a duce lupta mai departe. Suntem Campionii Romaniei si prin definitia cuvantului campion se regaseste si puterea de a te mobiliza in momentele grele.
Asa cum am mai spus nu e gata pana nu e gata. Cu ajutorul publicului si printr-o mobilizare exemplara a staff-ului si a jucatorilor putem sa intoarcem soarta si sa facem un prim meci bun care sa ne descatuseze!”

Vladimir Arnautovic, antrenor principal CSU Ploiesti:
“Asteptam o victorie neaparat sambata, pentru a ne ridica moralul si pentru a merge mai departe. Va fi un meci pe viata si pe moarte, apoi vom vedea ce se va intampla. Ne gandim doar la urmatorul meci. Pana acum nu ne-a surprins cu nimic Clujul, ci noi am pierdut  meciurile in urma unor greseli pe care le-am facut  in anumite momente!”

Mircea Cristescu, presedinte U-Mobitelco BT Cluj-Napoca:
“Am mai fost la 40 de minute de titlu si Ploiestiul la fel. Din acest punct de vedere pot spune ca ei sunt mai experimentati. Ramane de vazut acum daca noi am invatat ceva din experientele din trecut. Referitor la meciul de sambata de la Ploiesti, cred ca va fi o partida echilibrata, cu aparari foarte bune, iar echipa care va avea o zi de cos mai buna va castiga. Este o sansa a antrenorilor, a jucatorilor si presiunea este pe ambele echipe, ca intr-o finala!”
 
Marcel Tenter, antrenor principal U-Mobitelco BT Cluj-Napoca:
“Mergem la Ploiesti sa invingem. Suntem constienti ca putem realiza acest lucru doar daca vom fi mental concentrati si vom ramane cu picioarele pe pamant. Am incercat sa elimin ideea ca suntem la 40 de minute de titlu pentru a nu avea o presiune in plus. Cu cat suntem mai lucizi, cu atat sansele noastre cresc. “
 
 
 
 
 

Parteneri