Foto

Cupa Decathlon 2014 - Ziua Copiilor sarbatorita prin baschet!

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, agentia de sport Fun Sports si magazinul Decathlon Brasov, avand ca partener tehnic Federatia Romana de Baschet, au organizat in perioada 31 mai - 01 iunie, un turneu aniversar dedicat micilor baschetbalisti – Cupa Decathlon, Brasov 2014.
Cum era de asteptat, au fost doua zile de bucurie si sport in care peste 400 de copii din toata tara s-au intrecut pe terenurile de baschet.
Si, desi turneul a fost unul de pregatire, un preambul pentru Liga Nationala de Minibaschet si Babybaschet, copii au tratat meciurile cu maxima seriozitate la Cupa Decathlon 2014. Conform organizatorilor, echipele castigatoare ale acestei editii a Turneului National de Minibaschet – Babybaschet – Cupa Decathlon 2014 au fost:
La categoria minibaschet, masculin - locul I a revenit echipei CSU Sibiu, locul II echipei BC Galactica Brasov si locul III echipei ACS Sevlar Ploiesti.
La categoria minibaschet, feminin - pe locul I s-a clasat echipa CSU Brasov, pe locul II echipa CSS Brasovia si pe locul III echipa Magic Kids Brasov.
La categoria babybaschet, masculin - echipa castigatoare a fost Sc. Mihai Viteazul din Pucioasa, pe locul II s-a clasat echipa ACS Sevlar Ploiesti si pe locul III echipa CSU Brasov.
La categoria babybaschet, feminin - locul I a fost obtinut de echipa Liceului Alexandru Papiu Ilarian din Dej, pe locul II s-a clasat echipa CSS Brasovia si pe locul III echipa CSU Brasov.
Dintre toti copii participanti la aceasta editie s-au remarcat si le-au fost inmanate premii speciale urmatorilor:
Popa Andrei  - BC GALACTICA Brasov – MVP minibaschet, masculin
Cerbu Cristian  - CSU Sibiu – Cel mai bun marcator minibaschet, masculin
Patrascu Teodora  - CSU Brasov – MVP minibaschet, feminin
Voica Ana  - CSS Brasovia – Cea mai buna marcatoare minibaschet, feminin
Sadeghi Darius - ACS SEVLAR Ploiesti - MVP babybaschet, masculin
Patru David  - Sc. MIHAI VITEAZUL Pucioasa – Cel mai bun marcator babybaschet, masculin
Obreja Magda  -  LAPI Dej – MVP babybaschet, feminin
David Ioana  -  CSS Brasovia –Cea mai buna marcatoare babybaschet, feminin.
Pe aceasta cale, organizatorii le multumesc tutoror echipelor participante, antrenorilor si parintilor si ii astepta la Brasov si la urmatoarele editii ale Cupei Decathlon.
Pentru clasamentul complet al turneului si galeria foto, accesati site-ul www.funsports.ro.

Parteneri