Foto

Cupa Presei in cadrul Bucharest Streetball Week-end

Federatia Romana de Baschet  are deosebita placere sa invite reprezentantii institutiilor mass-media sa participe la Cupa Presei, programata in data de 27 mai 2012, in cadrul Bucharest Streetball Week-end.  Pentru cateva ore, jurnalistii vor avea ocazia sa inlocuiasca microfoanele, reportofoanele si aparatele foto cu sorturi, tricouri si adidasi de baschet, intr-o zi in care distractia si cosurile spectaculoase vor fi la inaltime. Astfel, alaturi de elevi, liceeni, studenti si fani,  jurnalistii vor avea ocazia sa participe activ la Bucharest Streetball Week-end, cel mai mare eveniment de baschet 3X3, care se va desfasura sub auspiciile FIBA Europe timp de trei zile in Piata Revolutiei.  Cele opt terenuri aduse special cu tirurile FIBA Europe la Bucuresti pentru aceata competitie vor revolutiona cu siguranta Piata, transformand-o intr-un sanctuar al iubitorilor de streetball.
Mentionam ca fiecare echipa din Cupa Presei are in componenta trei jucatori pe teren si o rezerva, iar fiecare institutie media poate inscrie mai multe echipe. Data limita pentru inregistrarea jucatorilor este 21 mai 2012, ora 12:00.

Asteptam inscrierie dumneavoastra la adresele de mail tiberiu.rist@frbaschet.rosau edward.stanescu@frbaschet.ro, cu urmatoarele detalii:

Numele institutiei pe care o reprezinta:
Numele echipei:
Componenta:
Date de contact ale capitanului desemnat:

Parteneri