Cupa Telefonul Copilului si-a desemnat castigatorii

In perioada 31 mai – 01 iunie 2011 s-a desfasurat prima editie a Cupei “Telefonul Copilului”, intrecere care a adunat la start 27 de echipe din cinci orase diferite si care a fost castigata dupa doua zile intense de competitie  de echipele CS Olimpia Bucuresti (feminin) si ACS Dan Dacian (masculin).

Orgranizata de  Federatia Romana de Baschet si Asociatia Telefonul Copilului sub sloganul „Am ales sa fiu sanatos prin sport. Tu ai ales?”, competitia sprijinita de  Brenntag, Romtelecom, Mega Image, Nicoro si Pointmax si-a desemnat castigatorii miercurea aceasta.  In prezenta presedintelui FR Baschet, Carmen Tocala si a Directorului Asociatiei Telefonul Copilului, Catalina Florea micutii au primit numeroase premii, medalii, cupe si diplome.

De asemenea, la festivitatea de premiere a participat si Romina Filip, jucatoarea echipei prim divizionare Olimpia Bucuresti.
Reamintim ca intrecerea a reunit  micii baschetbalisti din orasele Bucuresti, Dej, Radauti, Sighetul Marmatiei si Arad, turneul din capitala fiind gazduit de Arena de Baschet din Bulevardul Basarabia nr.39.
Dar iata si clasamentul final al competitiei:

Masculin:
1.       ACS Dan Dacian
2.       Royal Fun Bucuresti
3.       Dinamo CSS6 Bucuresti
4.       “Vreau sa joc baschet”

Feminin:
1.       CS Olimpia Bucuresti
2.       ACS Dan Dacian
3.       ACS Comets
4.       Slam Bucuresti
5.       CSS 2 Bucuresti
 



Parteneri