Foto

Cupa Transilvania COTRACO 2015 gata de start!

SportLife Events si ACS Gladius Targu-Mures, alaturi de partenerii principali COTRACO  ROM si Primaria Municipiului Targu-Mures, au anuntat in cadrul unei conferinte de presa gazduita de Hotelul Grand din Targu-Mures deschiderea oficiala a "Cupei Transilvania COTRACO 2015" la babybaschet si minibaschet. Competitia va reuni la start peste 30 de echipe din tara si din strainatate, intrecerea avand, in premiera, caracter international, prin prezenta campioanei Bulgariei, Buba Basket, precum si a echipei maghiare Pityke Tigers.
Conform organizatorilor, meciurile se vor derula, in perioada 31 ianuarie - 7 februarie 2015, si vor fi gazduite de Sala Polivalenta din Targu-Mures, precum si de salile de sport de la Scoala Gimnaziala “Tudor Vladimirescu” si Liceul Tehnologic Electromures.
Festivitatile de premiere sunt programate sa aiba loc in data de 3 februarie, la ora 14, in Sala Liceului Tehnologic Electromures, pentru babybaschet, respectiv in data de 7 februarie, ora 14:30, in Sala Polivalenta, pentru minibaschet, aceasta fiind precedata, de la ora 12, de meciul demonstrativ mixt intre o selectionata a organizatorilor si una a reprezentantilor mass-media.
Ca noutate absoluta, organbizatorii anunta ca toti participantii vor face poze cu simpatica mascota a competitiei, elefantelul Ghita, iar cel care va aduna cele mai multe aprecieri pe reteaua de socializare Facebook va primi un echipament complet (trening, compleu, ghete, geanta).
Concursul “Like Ghita, Like you” va fi disponibil in curand pe site-ul oficial al intrecerii www.cupatransilvania.sportlife.ro si pe pagina de facebook "SportLife Romania".

Astfel, maine, 31.01.2015, se va da startul intrecerilor din cadrul "Cupei Transilvania COTRACO 2015" la babybaschet. Conform organizatorilor, runda inaugurala programeaza meciuri de babybaschet, atat la feminin, cat si la masculin, dupa programul de mai jos.
In competitia feminina, la Sala Gimnaziului Tudor Vladimirescu din Targu-Mures au loc partidele:
ICED Bucuresti - BC Sirius Targu-Mures (ora 10)
Gladius Pink Targu-Mures - Gladius Black Targu-Mures (ora 11)
For You Cluj-Napoca - Sportul Studentesc Dan Dacian Bucuresti (ora 12)
Gladius Pink Targu-Mures - ICED Bucuresti (ora 15)
Gladius Black Targu-Mures - For You Cluj-Napoca (ora 16)
Sportul Studentesc Dan Dacian Bucuresti - BC Sirius Targu-Mures (ora 17).
In intrecerea masculina, gazduita de Sala Liceului Tehnologic Electromures din Targu-Mures, se vor disputa jocurile:
Grupa A
Gladius White Targu-Mures - BC Laguna Bucuresti (ora 09)
Asesoft Ploiesti - Lucky Dragons Targu-Mures (ora 11)
U Mobitelco Cluj-Napoca - Gladius White Targu-Mures (ora 13)
Asesoft Ploiesti - BC Laguna Bucuresti (ora 14)
Gladius White Targu-Mures - Lucky Dragons Targu-Mures (ora 17)
Grupa B
Gladius Red Targu-Mures - Phoenix Galati (ora 10)
Asesoft 2 Ploiesti - Dan Dacian Bucuresti (ora 12)
Phoenix Galati - Dan Dacian Bucuresti (ora 15)
BC Together Targu-Mures - Gladius Red Targu-Mures (ora 16)

Pentru mai multe detalii despre competitie, dar si pentru aflarea rezultatelor in timp real, puteti accesa site-ul oficial al intrecerilor: www.cupatransilvania.sportlife.ro

Turneul de babybaschet va continua pana marti, iar de miercuri va incepe Cupa Transilvania COTRACO 2015 la minibaschet.

Parteneri