Foto

Curs de reconversie profesionala oferit gratuit de FOR fostilor sportivi de performanta

Fundatia Olimpica Romana, in parteneriat cu People Investment, incepe din luna februarie un curs de antreprenoriat dedicat fostilor sportivi de performanta. Fundatia Olimpica Romana isi propune sa ajute sportivii iesiti din activitatea competitionala, punandu-le la dispozitie un curs intensiv, gratuit, prin care participantii vor descoperi noi posibilitati de reconversie si dezvoltare profesionala.
Conform FOR, cursul de dezvoltare profesionala va incepe in data de 13 februarie 2015 si  se va desfasura pe o perioada de trei luni, cu un grup de maxim 15 persoane.
Ce presupune acest curs?
- 6 sesiuni de grup a cate patru ore fiecare, o data la 2 saptamani, in intervalul orar 09:30 -11:30 sau 14:00 -18:00.
- 8 sesiuni individuale. Acestea sunt optionale si se programeaza in functie de programul trainerului si al cursantului.
De ce sa participi la un astfel de curs?
- dupa incheierea carierei sportive, viata este plina de provocari, iar cursul te va ajuta sa descoperi cum performanta din sport poate fi utilizata din plin pentru a le face fata.
- vei avea sansa de a lucra cu un trainer specializat, care te va insoti pe o perioada de trei luni in descoperirea abilitatilor necesare in cariera viitoare in cadrul unei companii sau pentru deschiderea propriului business.
- in cadrul sesiunilor de coaching individual vei putea discuta despre optiunile si provocarile din viata ta.
- cursul este oferit, gratuit, celor 15 participanti. Costul estimat al unui astfel de curs este de 400 Euro.
 
Inscrierile se vor face in ordinea cererilor primite si in limita locurilor disponibile (15), pana la data de 30 IANUARIE 2015.
Pentru inscrieri, va rugam sa trimiteti un mail pe adresa carmen.ghia@fundatiaolimpica.ro cu urmatoarele detalii: nume, prenume, varsta, tipul de sport practicat si rezultatele obtinute, ocupatia prezenta si motivul pentru care vreti sa urmati acesti curs.

Mai multe detalii veti gasi pe website-ul FOR http://fundatiaolimpica.ro/#stiri.

Parteneri