Foto

Dan Calancea a lansat un site extrem de util antrenorilor de baschet

Antrenorul Dan Calancea, licentiat FIBA si membru al Biroului Federal si al Colegiului Central al Antrenorilor de Baschet,  si-a lansat de curand un site personal, http://dancalancea11.ro/AntrenorulDanCalancea.html, prin care incearca sa dezvaluie cat mai multe din tainele jocului de baschet si sa impartaseasca tuturor colegilor interesati metode moderne de pregatire si antrenament.
Structurat foarte bine, site-ul personal http://dancalancea11.ro/AntrenorulDanCalancea.html prezinta foarte multe elemente tehnico-tactice, extreme de utile in pregatirea sportivilor.

Pe de alta parte, pe site sunt prezentate raspunsuri la intrebarea “Cum sa devi un antrenor mai bun?”, care sunt cele “Sapte secrete ale antrenorului de succes” si cele “10 lucruri care te pot face un antrenor mai bun”, precum si “Stilul de munca al antrenorului”. Vizitand site-ul, veti mai gasi material ample despre “Defensiva”, “Ofensiva”, “Elemente fundamentale”, “Blocaje, Pick&Roll”, “Exercitii”, “Baschet pentru juniori”, precum si despre “PerformBaschet”, antrenorul Dan Calancea fiind coordonatorul zonal pe Brasov in Programul National de Dezvoltare coordonat de directorul Ion Nicolau. Fiind un site interactiv, nu au fost omise nici capitole precum “Comentariul Saptamanii” si “Ce spun colegii”.

Astfel, antrenorii romani interesati sa studieze cat mai multe variante de pregatire si antrenament sunt invitati sa acceseze site-ul:
http://dancalancea11.ro/AntrenorulDanCalancea.html


Foto: Arhiva foto - http://dancalancea11.ro/AntrenorulDanCalancea.html
(Dan Calancea inaintea jocului Romania – China, scor 98-80, la Universiada de la Shenzen, intr-o sala cu 18.000 de spectatori!)

Parteneri