Foto

De Craciun, jucam baschet ... la Sala Polivalenta din Capitala!

Pentru cei peste 2.000 de copii care practica baschetul la cele mai importante scoli de profil din Capitala, Sarbatorile de Iarna din acest an vor debuta cu un eveniment plin de energie – “De Craciun, jucam baschet”, pe care Steaua CSM EximBank, Baschet Club Laguna Sharks si Scoala de Baschet Dan Dacian il vor organiza, pe 13 decembrie, la Sala Polivalenta, cu incepere de la ora 18:00.
 
Copii vor primi cadouri si vor avea parte de un spectacol cu multe momente magice. Isi vor vedea la lucru antrenorii, intr-un meci demonstrativ la care vor participa si jucatori profesionisti de la Steaua CSM EximBank, vor asculta colinde si vor participa la o multime de concursuri cu premii.
 
Invitati speciali la eveniment sunt membrii trupei “Da Move Crew”, din Italia, considerata cea mai tare trupa de freestyle din Europa, cu peste 1.000 de spectacole sustinute in 15 tari de pe trei continente. Magicienii cu mingea de baschet au pregatit un show interactiv la care vor participa si tinerii baschetbalisti prezenti in sala.
 
Evenimentul va incepe de la ora 18, iar pretul biletului de intrare este unul simbolic: o jucarie! Toate jucariile colectate vor fi distribuite unor centre de plasament din Bucuresti, pentru a aduce un strop de bucurie si celor cu mai putine posibilitati.
 
Partenerii acestui eveniment organizat de cele mai importante scoli de baschet din Bucuresti care si-au unit fortele, incepand din acest sezon, cu un club emblematic, Steaua CSM EximBank, pentru a crea un centru de performantaunic in Romania, sunt: EximBank Romania, Ferroli, Baneasa, McDonalds, Muller, Kinder Surprise, Gold Nutrition by Plafar, Regina Maria, Botta, Primaria Municipiului Bucuresti, Primaria Sectorului 4, Directia pentru Sport si Tineret si Federatia Romana de Baschet.

Parteneri