Foto

Declaratii inainte de startul Final 4 Cupa Romaniei

Inaintea confruntarilor decisive din Final 4 Cupei Romaniei, Federatia Romana de Baschet a luat pulsul echipelor participante prin intermediul unor jucatori romani cu experienta, fosti sau actuali componenti ai echipei nationale.  Extrem de rezervati in declaratii, Bogdan Popescu, Virgil Carutasu, Octavian Popa-Calota si Laszlo Lazar sunt de parere ca toate echipele pornesc cu sanse egale, lasand sa se inteleaga ca in Cupa Romaniei, de altfel competitie denumita K.O, orice este posibil.

Inainte de a va prezenta  reactile celor patru baschetbalisti, va reamintim ca jocurile vor fi transmise in direct de Digi Sport dupa urmatorul program:

CSM Oradea vs. BC Timisoara – ora 16:00
BCM U Pitesti vs. CSM Bucuresti – ora 19:30
 
Bogdan Popescu, jucator BC Timisoara:
“Toate echipele din Final Four-ul Cupei Romaniei sunt extrem de bune. Nu conteaza deloc pozitia in clasament. Meciurile vor fi extrem de grele, nu exista favorite. Ne dorim foarte mult sa castigam Cupa, iar in momentul in care am semnat cu <> mi-am propus eventul cu aceasta formatie.  Sunt convins ca daca ne facem jocul, vom avea o sansa foarte mare sa castigam. De noi depinde foarte mult daca vom juca la capacitate maxima. Este ciudat sa o spun, dar cred ca infrangerea cu Pitestiul a venit exact la momentul potrivit. A fost ca un dus rece, ne-am trezit si acum suntem foarte motivati in fata Cupei”.
Laszlo Lazar, jucator CSM Oradea:
“Maine vom intalni un adversar foarte bun. Sunt pe primul loc in clasament si asta spune multe despre echipa pe care o are Timisoara. Am picat din prima cu ei, dar si BCM U Pitesti si CSM Bucuresti sunt doua formatii redutabile. Nu ne sperie nici una dintre ele, noi mergem sa castigam!”.

Octavian Popa-Calota, jucator BCM U Pitesti:
“Nu cred ca exista o favorita la castigarea Cupei Romaniei. Avand in vedere ca sunt doar doua meciuri, cred ca depinde foarte mult de forma de moment pe care o traverseaza echipele. Nu este deloc o semifinala accesibila cu CSM-ul, asa cum multi au spus. Au o echipa foarte buna, joaca acasa, iar noi suntem si decimati de accidentari. Dani Popescu si AlexNegut sunt doi jucatori importanti pentru noi  care au probleme medicale serioase. Pe de alta parte, atmosfera este foarte buna  in cadrul echipei. N-avem nimic de pierdut si astfel putem pune mari probleme echipelor pe care le vom intalni.”

Virgil Carutasu, jucator CSM Bucuresti:
“Toate echipele s-au calificat pe merit in Final Four. Timisoara a avut un parcurs mai greu pentru ca a intalnit BC Mures si CSU Ploiesti. Cred ca toate echipele au sanse egale si sunt convins ca toti jucatorii v-au declarat acelasi lucru. Nu putem spune ca vom avea o semifinala mai usoara. Nu-i desconsideram deloc pe cei de la Pitesti, dar ne dorim extrem de tare un trofeu.”
 

Parteneri