Foto

Deplasare in Bosnia pentru tricolori

Nationala de seniori va sustine maine ultimul meci din deplasare in actualele preliminarii EuroBasket 2013, in compania Bosniei. Partida din Sala Skenderija din Sarajevo va incepe la ora 20:00 (21:00, ora Romaniei) si va fi transmisa in direct de Digi Sport.

Pentru  Mladen Ostojic, antrenorul principal al nationalei Romaniei, partida de la Sarajevo va avea o semnificatie aparte. Tehnicianul se va intoarce in orasul natal, de data aceasta din postura de adversar al nationalei Bosniei. Cu atat mai mult, duelul de maine se anunta unul incendiar, cu o dorinta de revansa imensa a tricolorii dupa ce  au pierdut printre degete o victorie de orgoliu in fata bosniecilor in urma cu doua saptamani, la Sibiu.

De partea cealalta nationala pregatita de Aleksandar Petroviceste in cautarea unui nou succes, lucru care ar consemna calificarea Bosniei la Campionatul European.

In celalalt meci al Grupei D, Letonia intalneste pe teren propriu nationala Georgiei, in vreme ce reprezentativa Olandei va sta in aceasta etapa.

Foto: Ovidiu Matiu

Parteneri