Foto

Deplasare in Letonia

Nationala masculina va sustine in aceasta seara al patrulea joc din cadrul preliminariilor EuroBasket 2013, tricolorii lui Mladen Ostojic si Sorin Hartman avand ca adversar reprezentativa Letoniei. Meciul de la Riga va incepe la ora 19:35 si va putea fi urmarit live pe postul DIGI SPORT 2.
Legat de drumul tricolorilor spre EuroBasket, nationala Romaniei a inregistrat pana acum o victorie si doua infrangeri. In primul meci, echipa noastra a trecut cu 90-84 de Olanda, in a doua partida a cedat in Georgia cu 64-80, iar in ultimul meci sustinut la Sibiu sambata trecuta, Romania  a pierdut in extremis in fata Bosniei Hertegovina, cu 79-84.


Catalin Baciu si-a serbat ziua pe drum

Nationala tricolora a plecat ieri dimineata spre Riga, imbarcarea fiind programata la ora 07:00 A.M. Dupa cateva ore de zbor, Silvasan si compania au ajuns cu bine la destinatie si pe seara au avut programat un scurt antrenament. Imediat dupa sedinta tehnica, jucatorii au petrecut cateva momente impreuna pentru a-l sarbatori pe Catalin Baciu. Pivotul originar din Cluj si absolvent al prestigioasei Universitati Clemson din Statele Unite a implinit ieri frumoasa varsta de 24 de ani.
 
Foto: Ovidiu Matiu


Parteneri