Foto

Din nou cu medaliile pe masa

U-Mobitelco BT Cluj-Napoca si CSU Ploiesti se vor intalni maine seara in al saselea meci al finalei play-off  a Campionatului National de baschet masculin, Divizia A. Confruntarea din Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj  se va disputa din nou cu medaliile pe masa, scorul general al finalei fiind 3-2 in favoarea clujenilor.
Dupa ce in primele doua meciuri ale finalei, CSU Ploiesti si U-Mobitelco BT Cluj-Napoca si-au impartit victoriile (prima partida din orasul “aurului negru” a fost castigata de clujeni, al doilea meci revenind gazdelor), seria s-a mutat la Cluj acolo unde jucatorii pregatiti de Marcel Tenter si Dorin Pintea au castigat ambele partide.
Sambata trecuta, in meciul al cincilea, CSU Ploiesti a castigat lupta si a redus scorul general.

Inaintea duelului  capital de maine de la Cluj,  doi dintre jucatorii reprezentativi ai celor doua formatii, componenti de baza si ai nationalei Romaniei, au acordat in exclusivitate site-ului Federatiei Romane de Baschet scurte declaratii:

Mihai Silvasan, capitan U-Mobitelco BT Cluj-Napoca:
“Venim dupa un meci in care am jucat prost la Ploiesti, dar maine va fi o partida decisiva in care vom da totul pe teren. Vom juca in fata propriilor suporteri si sper sa ne poarte spre victorie, asa cum au facut-o in meciul patru al finalei. Astazi la ora 10:00 s-au pus in vanzare biletele, iar la 12:30 deja nu se mai gaseau la case. Publicul te ridica si te poarta spre victorie, dar noi trebuie sa ne facem foarte bine treaba in teren si sa ramanem cu mintea limpede.  Avem foarte mult de muncit maine, dar cred ca suntem in pozitia de a castiga!“

Levente Szijarto, jucator CSU Ploiesti:
“Maine va fi un meci capital, atat pentru noi, cat si pentru clujeni. Daca vor pierde maine, la Ploiesti in meciul decisiv vor avea viata foarte grea! Stim ca maine vor da totul pe teren, dar acelasi lucru il vom face si noi. Avem un moral foarte bun, asa cum am avut si dupa infrangerile de la Cluj. Am stiut ca daca vom pune la punct unele detalii, vom castiga. Clujul este o echipa foarte puternica, nu a ajuns degeaba in finala campionatului, dar daca executam corect ce ne cere banca tehnica cu siguranta ca ne vom impune.  Daca vom castiga maine, cred ca vom deveni campioni pentru a opta oara!”

MECIUL 6 DIN FINALA PLAY-OFF A DIVIZIEI A SE VA DISPUTA IN 31.05.2011, IN SALA SPORTURILOR “HORIA DEMIAN” DIN CLUJ-NAPOCA,  MECIUL FIIND TRANSMIS IN DIRECT DE POSTURILE TVR 3 SI DIGI SPORT PLUS CU INCEPERE DE LA ORA 18:00.

Reamintim ca finala play-off se desfasoara dupa sistemul “4 din 7”, o eventuala ultima disputa fiind programata in data de 5 iunie, la Ploiesti.

Parteneri