Foto

Dispute aprinse la Turneul de promovare in Divizia A

BC Farul Constanta si BC Timba Timisoara au acumulat cate doua victorii la Turneul de promovare in Divizia A, duminica urmand a se  stabili ierarhia noilor promovate. In prima zi de turneu, constantenii au pornit in forta disputa cu CSU Galati si s-au impus cu 80-59, Marian Minea reusind 29 de puncte si 13 recuperari pentru invingatori. In al doilea joc disputat vineri in Arena de
Baschet din Capitala, Timba Timisoara a trecut la capatul unui joc extrem de disputat cu 74-69 de CSA Steaua Bucuresti, de la invingatori iesind la rampa tanarul jucator Florin Popa.

Sambata, alte doua meciuri spectaculoase au avut loc in cadrul Turneului Final de promvoare in Divizia A. In primul duel al zilei, CSA Steaua Bucuresti a intalnit  echipa BC Farul Constanta. O disputa  care a adus fata in fata doua foste mari glorii ale baschetului romanesc: Dan Niculescu, actualmente antrenor al echipei ros'albastre, fost mare international dinamovist, si Coste Cernat, jucator ce are in  palmares 11 titluri nationale cu Steaua, in prezent tehnicianul formatiei constantene. Mai proaspeti fizic si mai pragmatici in momentele cheie ale jocului, elevii lui Costel Cernat s-au impus in final cu 83-68. Si in acest joc principala arma de foc a lui Farul a fost bucuresteanul Marian Minea (29 de puncte, 20 de recuperari).

In ultimul meci al zilei, BC Timba Timisoara a trecut de CSU Galati 94-63, maine urmand a avea loc ultimele doua meciuri:  Farul Constanta -  BC Timba Timisoara, de la ora 11:00 si CSA Steaua Bucuresti - CSU Galati, de la ora 13:15.

Un album foto de la Turneul Final de promovare in Divizia A puteti vizualiza aici.

Parteneri