Foto

Distractie si mult baschet la Intersport Bucharest Streetball Weekend

Mult baschet, sute de participanti, muzica din plin, vedete, mingi, voie buna si distractie pe cinste. Asa a decurs ieri a doua zi la Intersport Bucharest Streetball Weekend din Piata George Enescu.

Soarele a iesit pentru cateva ore si a fost suficient ca Piata din fata Ateneului sa geama de lume. De la personalitati marcante si pana la copii de toate varstele cu totii au venit sa se bucure pe terenurile aduse special de tirurile FIBA Europe. N-au lipsit nici jucatorii cu state vechi, la terenuri facandu-si aparitia si internationalii Vlad Moldoveanu si Claudiu Fometescu.

Meciurile s-au disputat simultan pe cele opt terenuri, pustii intrecandu-se in executii de mare efect, sub privirile parintilor si prietenilor. Lupta sub panou a fost crancena, insa ca la orice competitie fair-play-ul a domnit.

Evident, nu putea lipsi la Intersport Bucharest Streetball Weekend un meci demonstrativ, intre o echipa a vedetelor si una a fostilor jucatori de baschet. Vlad Mirita (cantaret care a reprezentat Romania la Eurovision cu putin timp in urma), Bogdan Jianu (actor) si Vasile Lupasc (scriitor si campion mondial de sase ori la arte martiale) au format echipa artistilor, in timp ce Horia Paun, Svetlana Dragusin si Hristu Sapera si-au unit fortele in echipa fostilor jucatori. A iesit un show pe cinste care i-a ridicat in picioare pe cei prezenti in multe momente. Scorul nu conteaza, ce trebuie insa mentionat este ca Block Buster Crew si Acrobatii UNEFS au oferit momente artistice incredibile.

De la coregrafii de streetdance si pana la reprezentatii de gimnastica acrobatica, toate miscarile i-au tinut cu sufletul la gura pe spectatori.

Sambata, a treia zi la Intersport Bucharest Streetball Weekend, va incepe in forta, de la ora 10:00, iar dupa-amiaza sunt programate meciurile din cadrul Campionatului National Universitar de Baschet 3x3.

Asteptam sa ne urmariti si pe pagina noastra de facebook (www.facebook.com/frbaschet) si, de asemenea, asteptam filmulete  si fotografii de la Intersport Bucharest Streetball Weekend  pe adresa de mail edward.stanescu@frbaschet.ro!

Poze de ieri gasiti aici.
 

Parteneri