Foto

Doliu in baschetul romanesc

Federatia Romana de Baschet anunta cu multa tristete trecerea prematura in nefiinta a tanarului antrenor Emil Huiculescu. Nascut in data de 20.09.1978 in localitatea Ocna Mures, tanarul Emil Huiculescu a absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. Atras de baschet si dedicat muncii de antrenor, a fondat clubul de baschet Dinamic Cluj-Napoca, iar in ultimele sezoane a realizat un parteneriat cu U-Mobitelco Cluj-Napoca. A promovat mai multi copii la loturile nationale iar in 2008 a fost antrenor secund al Nationalei U16, participand impreuna cu principalul Nini Florin la Europenele de la Sarajevo. In scurta sa cariera, intrerupta nedrept in cursul acestei zile, Emil Huiculescu si-a trecut in contul clubului Dinamic Cluj-Napoca mai multe trofee, avand si satisfactia promovarii unor sportivi in echipele nationale.

Federatia Romana de Baschet adreseaza pe aceasta cale sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca!

In semn de recunostinta, Federatia Romana de Baschet a decis ca la toate meciurile de baschet din acest week-end sa se tina un moment de reculegere in memoria celui ce a fost Emil Huiculescu.

Parteneri