Foto

Echipa lui Andrei Mandache a pierdut titlul in Cipru

In al patrulea joc al finalei Campionatului Ciprului, echipa Keravnos Stravolou la care activeaza internationalul roman Andrei Mandache a pierdut marele duel cu Etha Engomis cu scorul 67-63, titlu mergand in curtea rivalilor.

Dupa ce au condus cu 2-o la general, bachetbalistii de la Etha Engomis au fost invinsi cu 87-72 in al treilea joc de catre Keravnos, insa au revenit spectaculos in cursa pentru titlu in al patrulea joc al finalei. Cu un ultim patru senzational (29-16) in meciul de sambata seara, Etha a reusit sa isi asigure victoria.

Internationalul roman Andrei Mandache a evoluat pentru gruparea pregatita de Panagiotis Yiannaras si a reusit doua pase decisive, fara a-si trece numele pe lista marcatorilor. De partea cealalta, Josh Jackson, fost jucator in campionatul Romaniei la echipele Energia Rovinari, BCM U Pitesti si CSA Steaua Turabo Bucuresti, a reusit 5 puncte, 2 recuperari si 2 pase decisive, cucerind titlul de campion al Ciprului.

Infrangere pentru Vlad Moldoveanu

Banco di Sardegna Sassari a invins sambata dupa-amiaza echipa Benetton Treviso, cu scorul 89-77, intr-un joc extrem de disputat. Chiar daca baschetbalistii lui Sasha Djordjevic si-au dorit extrem de mult victoria, ocupanta locului patru din Serie A s-a dovedit o nuca greu de spart pentru Treviso, ultimul sfert fiind decisiv (29-20).
Internationalul Vlad Moldoveanu  a evoluat 13 minute in garnitura lui Treviso si a reusit 2 puncte si 3 recuperari. Urmatorul joc pentru Benetton este programat pe 15 aprilie 2012 in compania echipei Canadian Solar Bologna.

Foto: Keravnos

Parteneri