Foto

Echipe All Star Game feminin 2011

 Astazi, la sediul Federatiei Romane de Baschet a avut loc o conferinta de presa, in cadrul careia au fost anuntate componentele celor doua selectionate, NORD si SUD, care se vor intalni la All Star Game, feminin, in 27 martie 2011, la Dej.
 
Tot astazi, in premiera pentru baschetul romanesc, a avut loc si lansarea oficiala a apei Federatiei Romane de Baschet „Bodoc”.
 
La evenimentul desfasurat in Sala „Gheorghe Hagi” au participat Carmen Tocala, presedinte FRB, Svetlana Dragusin, antrenor coordonator, Florina Diaconu si Cristina Bigica, internationale si componente ale selectionatei SUD, precum si Alexandru Badea, director general Brenntag si Jozsef Kicsi, presedinte Consiliul de Administratie „Bodoc”.
 
Inca de la inceput, amfitrionul evenimentului, Carmen Tocala, a tinut sa multumeasca sprijinului media pentru promovarea baschetului si a subliniat ca in ciuda dificultatilor financiare, Federatia Romana de Baschet a reusit sa organizeze, din venituri proprii, si in acest an, evenimentul traditional „All Star Game”. „Meciul stelelor” din acest an vafi gazduit de Sala Sporturilor din Dej, o locatie obisnuita cu atmosfera de spectacol din anii de glorie ai echipei locale Somes Tiger Dej. Legat de lansarea oficiala a apei Federatiei Romane de Baschet „Bodoc”, Carmen Tocala a mentionat ca este incantata de faptul ca mediul privat este alaturi de baschet, un exemplu elocvent fiind chiar parteneriatul prezentat.
 
Revenind la All Star Game, conform datelor centralizate, preferatele publicului (au votat 2384 de fani) au fost Laura Budean (1222 de voturi) si Anca Stoenescu (1170 de voturi) de la NORD, respectiv Alina Chivu (990 de voturi) si Cristina Bigica (950 de voturi) de la SUD. Favoritele reprezentantilor mass-media (au votat 11 institutii de presa) au fost Cristina Ciocan si Cristina Bigica, ambele cu 7 nominalizari, in vreme ce “tehnicul” FRB a mers pe mana componentelor nationalelor tricolore. La capitolul antrenori, publicul i-a preferat pe Dan Ionescu (1024 de voturi), respectiv pe Liviu Manea (774 de voturi), in vreme ce mass-media a ales Stacey Nolan (8 voturi), respectiv Madalin Piperea (5 voturi), ultimele preferinte fiind identice cu ale Colegiului Central al Antrenorilor din FRB.
 
Ca si in anii anteriori, si ALL STAR GAME 2011 va prezenta o reteta care va asigura un spectacol total, cu un meci demonstrativ OLD STAR, in care vor aparea multe din fostele glorii ale echipei locale Somes Tiger Dej, cu dispute de minibaschet, cu diverse concursuri interactive, cu un show al unor dunk-eri profesionisti, pigmentat cu dansul nebun al nelipsitelor majorete. Si, evident, cu meciul mult asteptat intre selectionatele NORD si SUD….

Va prezentam, mai jos, componentele celor doua selectionate:
 
NORD
 
JUCATOARE
1. Ciocan Cristina – BC ICIM Univ. V. Goldis Arad
2. Stoenescu Anca – BCM Bega Danzio Timisoara
3. Larisa Toma – BC ICIM Univ. V. Goldis Arad
4. Anita Meszaros – BC ICIM Univ. V. Goldis Arad
5. Ashlee Roberson – BC ICIM Univ. V. Goldis Arad
6.Budean Laura – BCM Bega Danzio Timisoara
7. Pop Claudia – CS Municipal Satu Mare
8. Graham Cherrise – BC ICIM Univ. V. Goldis Arad
9. Walker Danielle – Politehnica National Iasi
10. Bjork Lori – CS Municipal Satu Mare
11. Brosovsky-Boriga Monica – BC ICIM Univ. Goldis Arad
12. Uiuiu Alexandra – CSU LPS Alba Iulia
           
ANTRENORI
Stacey Nolan– BC ICIM Univ. Vasile Goldis Arad
Dan Ionescu– BCM Bega Danzio Timisoara
 
REZERVE
Volha Tamargeanu– CSU LPS Alba Iulia
Andra Simona Haas– BCM Bega Danzio Timisoara
Adi Mihaela– CSM Oradea
Oana Baluta– CSM Satu Mare
 
SUD
 
JUCATOARE
1.Cristina Bigica – Olimpia Bucuresti
2. Annemarie Parau – LMK BC Sepsi Sf. Gheorghe
3. Renee Walker – LMK BC Sepsi Sf. Gheorghe
4. Ildiko Vass – LMK BC Sepsi Sf. Gheorghe
5. Florina Diaconu – Rapid Bucuresti
6. Nevena Saponjic - CSB Teleorman Alexandria
7. Georgiana Rus – CSB Teleorman Alexandria
8. Alina Chivu – CSB Teleorman Alexandria
9. Tena Rene Matthews – SCM CSS Craiova
10. Monica Ivan – BC Galactica Olimpia Brasov
11. Adina Lovasz – Sportul Studentesc Omnilogic
12. Gabriela Cursaru – Olimpia Bucuresti
 
ANTRENORI
Madalin Piperea – CSB Teleorman Alexandria
Attila Veres – LMK BC Sepsi Sf. Gheorghe
 
REZERVE
Fatou Kine Kane– SCM CSS Craiova
Andreea Hutanu – LMK BC Sepsi Sf. Gheorghe
Alexandra Florea– Olimpia Bucuresti
Anca Sipos– SCM CSS Craiova

Parteneri