Foto

Echipele calificate in Final Four Cupa Romaniei, feminin

In urma meciurilor retur din sferturile de finala ale Cupei Romaniei disputate, miercuri seara, in Final Four-ul de la sfarsitul acestei luni s-au calificat echipele BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad, BC LMK Sepsi Sfantu Gheorghe, CS Municipal Satu Mare si SCM CSS Craiova.

LPS Alba Iulia a remizat, pe teren propriu, scor 69-69, cu SCM CSS Craiova, dar mai departe s-a calificat formatia din Banie. Evidentiatele acestui meci retur au fost jucatoarele Luiza Maria Voinea (18 puncte, 7 recuperari) de la gazde si Ramona Tarta (24 de puncte, 7 pase decisive si 4 recuperari) de la oaspeti. Oltencele castigasera, in tur, cu 77-74.

CS Municipal Satu Mare a pierdut, pe teren propriu, duelul de aseara cu CSB Teleorman Alexandria, cu scorul de 53-61, dar s-au calificat mai departe gratie victorie din tur, obtinuta cu scorul de 67-41.

In ultimul meci al serii, LMK BC Sepsi Sfantu Gheorghe a trecut in Sala Polivalenta din Iasi de formatia Politehnica National, cu scorul de 76-37. In acest meci retur s-au evidentiat Bianca Vescan (18 puncte, 8 recuperari) de la oaspeti si Beatrice Alaiba (9 puncte, 5 recuperari) de la gazde.

Prima echipa care a pasit  in “careul de asi” al Cupei Romaniei a fost BC ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad, care a trecut luni, pe teren propriu, de formatia Rapid Bucuresti, cu scorul de 97-38. In tur, proaspetele detinatoare ale Ligii Europei Centrale s-au impus in Giulesti cu scorul de 89-56.

Parteneri